HT Telecom



HT Telecom
Deelnemer: Heinie Beekman

Met mijn bedrijf adviseer ik de zakelijke markt op het gebied van mobiele - en VoIP telefonie.
Wij proberen de beste en de goedkoopste oplossing te vinden en streven naar een kostenverlaging maar willen u als ondernemer zoveel mogelijk ontzorgen. Maak van uw zorg onze zorg!

  • Zakelijk Mobiele abonnementen + hardware
  • VoIP Telefonie
  • Blackbox Ritregistratie ten behoeve van Belastingdienst. Op deze wijze kunnen de privé en de zakelijke kilometers goed worden gescheiden.
  • TOMTOM Telematics systemen transportsector. Een combinatie van de Blackbox met de TOMTOM navigatie waardoor de planning van de ritten voor een of meerdere dagen in het systeem worden vastgelegd en de meest efficiënte route wordt berekend. 

Referenties / klanten

Ons bedrijf bedient de MKB bedrijven maar ook de groot zakelijke markt in Deventer en omgeving.

Wat maakt mij succesvol 

Dit is een relatief begrip, want wanneer ben je succesvol? Ons motto is: doen wat je belooft.
Altijd adviseren, meedenken en proactief de werkzaamheden uitvoeren voor een klant zodat de klant de beste oplossing krijgt aangeboden voor zijn bedrijf.

Mijn grootste zakelijke succes

Bij een aantal grote zakelijke gebruikers de telefonie mogen omzetten van een traditioneel ISDN platform naar een VoIP oplossing waardoor op jaarbasis voor duizenden euro's bespaart ging worden. Hoe mooi is dat!

Vertel eens iets over jezelf

Ik had niet verwacht dat het hebben van een eigen bedrijf zo leuk kan zijn. En dat is vooral te danken aan die fantastische opdrachtgevers!

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Meewerken aan het GAE Gala 2017

Hobbies

Voetbal / Tennis / Mountainbike / Sport algemeen.






Copyright MKB Deventer 2017eventer 2017