Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactWillem Bleumink

Colmerhof - Willem Bleumink

Holterweg 93B
7429 AE  Deventer

Telefoon: 0570 545 944

Website: www.colmerhof.nl

Hobbies

Ik ren graag en dit probeer ik minimaal twee maal per week te doen. De zondagochtend begint voor mij heerlijk met een flink rondje Holterberg samen met mijn loopmaatjes.


Colmerhof

Willem Bleumink

Het Colmerhof is een luxe Bed & Breakfast die wordt gerund sinds 1 september 2014. Er zijn vier riante, luxe kamers met elk een eigen badkamer en toilet. Iedere kamer heeft een luxe kingsize boxspring bed. Een moderne keuken en een grote woon- en ontbijtkamer maken het geheel zeer comfortabel.

De bed & breakfast is zeven dagen per week beschikbaar voor onze gasten. Onze gasten komen uit verschillende landen, zoals Canada, Amerika, Pakistan, India, Engeland, Duitsland, België en Nederland.

Er kan gezegd worden dat Het Colmerhof beter is dan menig hotel in Deventer.

Er staan bedden van uitmuntende Europese kwaliteit. De gasten zijn zeer enthousiast over de boxspringbedden. Meerdere gasten hebben geïnformeerd naar de leverancier, omdat er interesse was naar een boxspringbed. De vraag naar de bedden en vervolgens de verkoop daarvan heeft er voor gezorgd dat “Het Boxspring Bed” is ontstaan.

Men kan via www.hetboxspringbed.nl een nacht of weekend proefslapen in een bed naar keuze. Dit geeft natuurlijk een veel beter gevoel dan wanneer men een aantal keren een bed probeert in een beddenzaak. De kwaliteit is zeer belangrijk. De kwaliteit die “ Het Boxspring Bed” levert, is vergelijkbaar met de duurdere en grotere merken, alleen voor heel andere prijzen.
Bevalt het bed en men koopt er één via “Het Boxspring Bed” dan krijgt de koper de overnachting gratis.

Referenties / klanten

Veel gasten van de Bed & Breakfast komen via Booking.com. De Bed & Breakfast wordt erg gewaardeerd en het gemiddelde van de reviews is een 9,5. Volgens Booking.com is Het Colmerhof één van de twee beste accomodaties te Deventer. 

Waarom ben je succesvol

Het Colmerhof heeft een erg luxe uitstraling. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit te bereiken.
Vriendelijkheid en interesse in mensen maken mij een goede gastheer waardoor gasten zich erg op hun gemak voelen. Ik kan en wil aan veel wensen voldoen.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben erg handig. De verbouwing en de styling van de Bed & Breakfast is volledig gedaan door mezelf.


Copyright MKB Deventer 2017