Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactWilbert Hilverda

Van Wijnen Deventer B.V. - Wilbert Hilverda

Visbystraat 5
7418 BE  Deventer

Telefoon:

Website: www.vanwijnen.nl

Hobbies

skiŽn, fietsen


Van Wijnen Deventer B.V.

Wilbert Hilverda

Van Wijnen is één van de grotere bouw- en projectontwikkelingsonderneming van Nederland. Wij ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren woningen en utiliteitsgebouwen. Vanuit vijf verschillende regio’s opereren bouwondernemingen als zelfstandige werkmaatschappijen met een eigen identiteit.

Referenties / klanten

Van Wijnen Deventer laat al meer dan 100 jaar zijn sporen na in onze Hanzestad Deventer. Dat doen wij consistent als een betrouwbare bouwpartner in deze stad. Zo hebben wij de laatste paar jaar een aantal mooie projecten mogen realiseren, waar wij trots op kunnen zijn en die ook zichtbaar zijn in de stad zoals De Scheg, Go Ahead Eagles en Landsherenkwartier. Maar ook op het gebied van onderhoud en beheer spelen wij een grote rol, zoals bij het Deventer Ziekenhuis en in de wijk Noordrand.

Waarom ben je succesvol

Onze lokale aanwezigheid en ondernemerschap maken het verschil.

Naast een betrouwbare bouwpartner zijn wij ook op vele andere manieren zichtbaar in de stad. Wij hechten namelijk veel waarde aan het maatschappelijk rendement. Zo sponsoren wij vele evenementen waaronder de IJsselloop en De Fitste van Deventer. Soms met geld, maar steeds vaker met spullen en handen! Evenementen met vaak een sportief karakter want gezondheid en vitaliteit staan ook bij ons hoog op de agenda.

Maar we doen meer. Een voorbeeld daarvan is het samenwerkingscontract met Konnected en Deventer Werktalent om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden.

We participeren ook in sectorbrede initiatieven om duurzaamheid in de hele bouwbranche te stimuleren. In 2015 zijn wij in samenwerking met de gemeente en andere partijen gestart met het aanbieden van het Woningabonnement (WOAB). In deze Social Enterprise bieden wij bewoners een verduurzaming aan van hun woning, passend binnen hun huidige energielasten. Daarbij wordt tot 25% van de werkzaamheden gerealiseerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wat is je grootste zakelijke succes

Ik kan niet praten over het grootste zakelijk succes. In onze branche is het realiseren van een ontwikkelproject of bouwproject elke keer weer een succes. De factor is hierbij steeds weer een uitdaging om het gevraagde van onze opdrachtgever weer binnen de afgesproken tijd, met al onze toeleveranciers en ketenpartners, op te leveren. Die momenten, maar ook de periode ernaartoe, zien we als een groot succes.

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Persoonlijk zal je bij mij niet snel iets onverwacht meemaken, een weloverwogen beslissing past eerder bij mij. Voor een verassing ben ik uiteraard altijd in!

(Maatschappelijke) nevenfuncties

Zakelijk hebben we die zeker, zoals eerder omschreven is dat een van de redenen waarom we succesvol zijn.


Copyright MKB Deventer 2017