Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactBert Visser

Assurantiekantoor Visser - Bert Visser

Schurinklaan 4
7211 DG  Eefde

Telefoon: 0575-570636

Website: www.assurantiekantoorvisser.nl

Hobbies

Mountainbike, tennis, muziek


Assurantiekantoor Visser

Bert Visser

Ons assurantiekantoor is gespecialiseerd in verzekeringen voor het MKB. Bij nieuwe klanten constateren wij vaak dat zij niet goed verzekerd zijn. De brand- of inbraakpreventie eisen zijn niet in orde of gehuurde of van een collega geleende zaken zijn niet verzekerd. Ook zijn premies vaak te verlagen. Wij bieden klanten twee unieke voordelen.

1. Wij hebben voor vrijwel alle producten vergelijkingssoftware, waardoor wij goede voorwaarden voor een scherpe prijs kunnen selecteren.


2. Wij kunnen desgewenst producten aanbieden zonder de gebruikelijke provisie van de assuradeur. Dat kan de cliënt veel premie besparen.

Referenties / klanten

Wij geven geen informatie over onze cliënten aan anderen. Zelfs het opgeven van namen zien wij als een schending van de privacy en de vertrouwelijkheid van de gegevens van onze cliënten.

Waarom ben je succesvol 

Wij dienen het belang van de klant, omdat we transparant zijn in onze kosten, wat ongebruikelijk is binnen de sector. Wij werken desgewenst zonder provisie, dat is open en eerlijk en soms voordelig voor onze klant. Wij hebben vergelijkingssoftware voor vrijwel ieder product waardoor wij goede dekkingen tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden aan cliënten. 

Wat is je grootste zakelijke succes 

Veel klanten zijn zo tevreden dat zij ons aanbevelen bij familie, vrienden of bekenden wat natuurlijk gratis reclame en verdere groei voor ons bedrijf betekent.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik heb veel interesse in techniek. Ik heb een administratief beroep en werk in mijn vrije tijd graag met mijn handen.


Copyright MKB Deventer 2017