Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactHans Koolhof

Van Wijnen Deventer B.V. - Hans Koolhof

visbystraat 5
7418 BE  Deventer

Telefoon:

Website: www.vanwijnen.nl

Hobbies

Tennis, hardlopen en Go Ahead Eagles


Van Wijnen Deventer B.V.

Hans Koolhof

Van Wijnen is één van de grotere bouw- en projectontwikkelingsonderneming van Nederland. Wij ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren woningen en utiliteitsgebouwen. Vanuit vijf verschillende regio’s opereren bouwondernemingen als zelfstandige werkmaatschappijen met een eigen identiteit. 

Referenties / klanten

Van Wijnen Deventer laat al meer dan 100 jaar zijn sporen na in onze Hanzestad Deventer. Dat doen wij consistent als een betrouwbare bouwpartner in deze stad. Zo hebben wij de laatste paar jaar een aantal mooie projecten mogen realiseren, waar wij trots op kunnen zijn en die ook zichtbaar zijn in de stad zoals De Scheg, Go Ahead Eagles en Landsherenkwartier. Maar ook op het gebied van onderhoud en beheer spelen wij een grote rol, zoals bij het Deventer Ziekenhuis en in de wijk Noordrand.

Waarom ben je succesvol

Onze lokale aanwezigheid en ondernemerschap maken het verschil. 

Naast een betrouwbare bouwpartner zijn wij ook op vele andere manieren zichtbaar in de stad. Wij hechten namelijk veel waarde aan het maatschappelijk rendement. Zo sponsoren wij vele evenementen waaronder de IJsselloop en De Fitste van Deventer. Soms met geld, maar steeds vaker met spullen en handen! Evenementen met vaak een sportief karakter want gezondheid en vitaliteit staan ook bij ons hoog op de agenda.

Maar we doen meer. Een voorbeeld daarvan is het samenwerkingscontract met Konnected en Deventer Werktalent om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden.

We participeren ook in sectorbrede initiatieven om duurzaamheid in de hele bouwbranche te stimuleren. In 2015 zijn wij in samenwerking met de gemeente en andere partijen gestart met het aanbieden van het Woningabonnement (WOAB). In deze Social Enterprise bieden wij bewoners een verduurzaming aan van hun woning, passend binnen hun huidige energielasten. Daarbij wordt tot 25% van de werkzaamheden gerealiseerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wat is je grootste zakelijke succes

De grootste uitdaging was toch wel de ver-nieuwbouw van het GAE stadion, daar hebben we in een zeer korte tijd een topprestatie geleverd.

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Wat veel mensen niet verwacht hadden, is dat wij de woonboerderij in Heeten de komende jaren in gaan ruilen voor een mooi herenhuis in het centrum van Deventer.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

Zakelijk hebben we die zeker, zoals eerder omschreven is dat een van de redenen waarom we succesvol zijn.


Copyright MKB Deventer 2017