Home Deelnemers ZZP kaart Deventer Contact Rob Plant

Van Wijnen Deventer B.V. - Rob Plant

Visbystraat 5
7418 BE  Deventer

Telefoon: 0570-69 06 15

Website: www.vanwijnen.nl

Hobbies

gezelligheid met gezin, voetbal, skiŽn en zeilen.


Van Wijnen Deventer B.V.

Rob Plant

Van Wijnen is één van de grotere bouw- en projectontwikkelingsonderneming van Nederland. Wij ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren woningen en utiliteitsgebouwen. Vanuit vijf verschillende regio’s opereren bouwondernemingen als zelfstandige werkmaatschappijen met een eigen identiteit.

Referenties / Klanten

Van Wijnen Deventer laat al meer dan 100 jaar zijn sporen na in onze Hanzestad Deventer. Dat doen wij consistent als een betrouwbare bouwpartner in deze stad. Zo hebben wij de laatste paar jaar een aantal mooie projecten mogen realiseren, waar wij trots op kunnen zijn en die ook zichtbaar zijn in de stad zoals De Scheg, Go Ahead Eagles en Landsherenkwartier. Maar ook op het gebied van onderhoud en beheer spelen wij een grote rol, zoals bij het Deventer Ziekenhuis en in de wijk Noordrand.

Waarom ben je succesvol

Onze lokale aanwezigheid en ondernemerschap maken het verschil. 

Naast een betrouwbare bouwpartner zijn wij ook op vele andere manieren zichtbaar in de stad. Wij hechten namelijk veel waarde aan het maatschappelijk rendement. Zo sponsoren wij vele evenementen waaronder de IJsselloop en De Fitste van Deventer. Soms met geld, maar steeds vaker met spullen en handen! Evenementen met vaak een sportief karakter want gezondheid en vitaliteit staan ook bij ons hoog op de agenda.

Maar we doen meer. Een voorbeeld daarvan is het samenwerkingscontract met Konnected en Deventer Werktalent om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden.

We participeren ook in sectorbrede initiatieven om duurzaamheid in de hele bouwbranche te stimuleren. In 2015 zijn wij in samenwerking met de gemeente en andere partijen gestart met het aanbieden van het Woningabonnement (WOAB). In deze Social Enterprise bieden wij bewoners een verduurzaming aan van hun woning, passend binnen hun huidige energielasten. Daarbij wordt tot 25% van de werkzaamheden gerealiseerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat is je grootste zakelijke succes

Er is niet specifiek één project te noemen, maar ik ben voornamelijk trots op onze afdeling onderhoud en beheer die gedurende de crisistijd gegroeid is zodat we nog meer zichtbaar zijn en onze klanten kunnen bedienen in juiste kwaliteit en serviceverlening. Hierbij hebben wij vakmanschap en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik praat niet graag over mezelf, gezien je er alleen niet komt. Wel ben ik trots dat ik al ruim 25 jaar bij Van Wijnen werk.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • Secretaris bij IKB.

Copyright MKB Deventer 2017