Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactArno Leurink

Van Hanze bedrijfsadvies & business control - Arno Leurink

Zutphenseweg 6
7418 AJ   Deventer

Telefoon: 0570-746026

Website: www.vanhanze.nl

Hobbies

Ik ben dol op tuinieren en tuinen. Vooral Engelse tuinen, zoals bijvoorbeeld Sissinghurst en de Lost Gardens of Heligan. Van deze laatste vind je trouwens mooie foto’s op onze website.


Van Hanze bedrijfsadvies & business control

Arno Leurink

Van Hanze is voor ondernemers een financieel manager en coach ineen. Ik vind het leuk om ondernemers te begeleiden in alle facetten van het ondernemerschap, variërend van (workshops) inzicht in financiën en duiding van cijfers tot afgeleiden als rechtsvormkeuze en fiscale aspecten van het ondernemerschap. Natuurlijk voeren we ook administraties en doen we aangiftes BTW en inkomstenbelasting.

Klanten

Onze klanten zitten door het hele land, met concentraties in Amsterdam en Deventer. Klanten zitten o.a. in de zorg, de land- en tuinbouw, zakelijke dienstverlening, creatieve beroepen, advocatuur en de sport. Heel gevarieerd dus en dat is nou net het leuke.

Waarom ben je succesvol

Ik ben gestart met Van Hanze omdat ik als accountant niet in de traditionele controlerol terecht wilde komen. Ik wilde het anders doen: meer meedenken met de ondernemer over de toekomst. Het mooie van ondernemerschap is voor mij: zelf de lijnen uitzetten, je eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen. Juist omdat ik eerst een andere opleiding en carrière heb gehad in de marketing en detailhandel kan ik strategie en toekomst centraal stellen en de cijfers zijn daar een goed hulpmiddel bij; niet een doel op zich.

Wat is je grootste zakelijke succes

Dat Van Hanze per 1 januari 2016 een VOF is waarin we onze visie op ondernemersbegeleiding echt vorm kunnen geven. We kunnen nu ook bedrijfsadvies aanbieden, bijvoorbeeld in een focusgesprek of een sessie business model/verdienmodel. We slaan daarmee een brug tussen finance en commercie waar heel veel klanten blij mee blijken te zijn. We weten natuurlijk al heel veel van onze klant doordat de klant ons zijn complete financiële huishouding uit handen geeft; even sparren over een nieuw idee of over een koerswijziging is dan snel geregeld.

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Ik heb een boekhandelsopleiding en lang in de boekhandel gewerkt.

Nevenfuncties

Ik ben bestuurslid van Deventer in Dialoog. Daarnaast zet ik mijn expertise in als financieel specialist bij het Ondernemershuis Deventer en in de IkStartSmart-trajecten van de Kamer van Koophandel.


Copyright MKB Deventer 2017