Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactEric Grolleman

Total Safety Center - Eric Grolleman

Hanzeweg 45A
7418 AV  Deventer

Telefoon: 0570-514118

Website: www.totalsafetycenter.nl

Hobbies

Werken, Films bekijken, een avondje Go Ahead Eagles


Total Safety Center

Eric Grolleman

Wij zijn de totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Wij leveren Bedrijfskleding, Werk en Veiligheidsschoenen, EHBO, Brandblussing, Persoonlijke Beschermingsmiddelen vanuit onze showroom en via de webshops. We adviseren onze klanten over de kleding en middelen, zodat de klant altijd veilig zijn werkzaamheden kan uitvoeren. Ook voorzien wij de bedrijfskleding met het bedrijfslogo. Op locatie bij de klant kunnen we voorbeelden tonen van onze bedrijfskleding en onze overige producten.

MVO-door de ontwikkelingen op dit gebied, zijn we bezig met partners om kleding te recyclen. Op deze wijze neem ik de oude afgedankte kleding van bedrijven in en breng ze naar een partners die de stukken recyclen tot nieuwe producten waaronder shirts en jassen. Inmiddels heeft zich ook een leverancier bij mij gemeld die van gerecycled materiaal werkschoenen gaat leveren in 2017. Prachtig dat dit soort initiatieven tegelijk ontstaan.

Referenties / klanten

We zijn trots op de vele klanten die we inmiddels in Deventer en daarbuiten tot onze relaties mogen rekenen. We zijn actief voor veel bedrijven, industrieën en instellingen in de regio, waaronder Senzora, ArcelorMittal, Pactum en vele andere.

Waarom ben je succesvol 

We bieden een totaalconcept, waardoor we de klant ontzorgen. We zijn flexibel, zeer gedreven en servicegericht, dat werpt zijn vruchten af, met een hoge gunningsfactor. Hier worden we blij van en met deze energie kunnen we de volgende stappen zetten in de groei van ons bedrijf.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Als otometrist op enig moment de stap gezet om dit bedrijf te beginnen. Een bijzondere stap en ook de dalen en de bergen gezien van het ondernemerschap. Ruim 10 jaar van uit het niets een prachtig bedrijf opgebouwd.

Vertel eens iets over jezelf

Als persoon ben ik zeer betrokken bij de mens en het maatschappelijk welzijn. We hebben de restanten van onze kleding het afgelopen jaar gedoneerd aan de kledingbank in Deventer.

Maatschappelijke nevenfuncties en Zakelijke Nevenactiviteiten

  • bestuurslid van Businessclub zonder grenzen de BZG
  • sponsor bij Go Ahead Eagles

Copyright MKB Deventer 2017