Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactTobias Krone

Tobias Krone Strength and Conditioning - Tobias Krone

Achter de broederen 7
7411PS  Deventer

Telefoon: 06 22808584

Website: www.tobiaskrone.nl

Hobbies

Mijn grootste hobby is natuurlijk sporten en daarnaast reis ik ook graag. Van alle continenten ga ik het liefst naar AziŽ toe.


Tobias Krone Strength and Conditioning

Tobias Krone

Ik ben een (Fysieke) Personal Trainer die mensen begeleidt en er voor zorgt dat je de trainingen volhoudt, met als doel een gezonder leven. Ook voeding is een meerwaarde voor een gezond leven, dus hier help ik mijn klanten ook bij. Luisteren naar de klant en de doelen halen die hij voor ogen heeft dat is mijn uitgangspunt bij iedere training. Een instrument dat ik veel gebruik is de kettlebell, een eeuwenoude tool die opnieuw zijn intrede doet. Waarom? Je kunt op een kleine ruimte je oefeningen doen, en kracht, conditie en spiergroepen trainen.

Referenties / klanten

Groepslessen en individuele trainingen verzorg ik voor particulieren, met voldoening en succes, om de door hun beoogde resultaten binnen een gestelde tijd te behalen. Dit doe ik ook voor bedrijven. Onder andere bij Drukwerkdeal.nl in hun eigen gym, zodat de medewerkers met nog meer energie en plezier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Waarom ben je succesvol 

Ik heb (bijna) overal een oplossing voor. Mijn enthousiasme voor trainingen van je lichaam om fit te worden en te blijven kan ik overbrengen op de mensen. En ondanks een blessure zijn er genoeg mogelijkheden om toch te sporten onder begeleiding. Juist dan is beweging belangrijk.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Ik haal dagelijks successen met mijn klanten en deze zijn stuk voor stuk belangrijk. Of dat nu een kilootje eraf is, of iemand die voor het eerst een zwaar gewicht kan tillen. Of het verhelpen van bijvoorbeeld nek- en rugklachten met mylogenics.

Vertel eens iets over jezelf

Een patatje op zijn tijd gaat er zeker in. Ik hou van mensen en reizen. Altijd leren, informatie verzamelen en kennis vergaren. Een verhaal vertellen en luisteren, daarvan krijg ik energie.

Maatschappelijke nevenfuncties

Lidmaatschapscoördinator van BNI Roadrunner


Copyright MKB Deventer 2017