Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactEdwin Bonthuis

ServerOne / IJsselStudio - Edwin Bonthuis

Grove Denlaan 14
7421 AD  Deventer

Telefoon: 0570 608033

Website: www.serverone.nl

Hobbies

Wandelen, mountainbiken, sporten met Kettlebells en het bij houden van technische ontwikkelingen op het internet.


ServerOne / IJsselStudio

Edwin Bonthuis

ServerOne is een partner in uw presentatie op het internet. Hierbij moet u denken aan websites, webshop, domeinnaamregistratie en hosting. ServerOne ondersteunt bedrijven ook met het promoten van hun internetactiviteiten. Deels met eigen producten zoals SeoPlus en 123 Reviews.

Referenties / klanten

ServerOne heeft ca. 400 klanten waaronder ROC Aventus, Bun (AH), MKB Deventer, FaberVlaggen, maar ook zzp-ers als Ibo Derin of Stefan Lakkas.

Wat doe je anders dan anderen

Met ServerOne wil ik graag een grote doelgroep bereiken, zodat ieder bedrijf producten kan afnemen van ServerOne. Wij richten ons niet op een specifieke doelgroep. Tevens kennen we een APK Website keuring. Met deze jaarlijkse keuring laten we zien of uw website nog voldoet en geven eventuele verbeterpunten. Die is voor bestaande klanten gratis. 

Wat is je grootste zakelijke succes 


Ik ben best wel trots dat ik hele grote websites heb gebouwd. Voor mij persoonlijk is het online brengen van Remeha internationaal (tot aan China toe) wel de grootste uitdaging geweest. Sommige bedrijven zijn al vanaf 2001 klant bij ons. Dan doe je toch iets goeds. 

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Ik vind het leuk om simpele en handige dingen te ontwikkelen. Vaak vraag ik me af: “Kan het niet beter en gemakkelijker”? Het maakt me gelukkig als anderen daar ook iets aan hebben. Ik geef het dan graag door. Ik ben dus een echte lifehacker vol met tips en trucs. Met minder meer doen.


Copyright MKB Deventer 2017