Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMarlies Mulder

SchrijfZinnig - Marlies Mulder


  Deventer

Telefoon: 06-12571814

Website: www.schrijfzinnig.nl

Hobbies

reizen, stedentrips, musea, muziek luisteren, wijn inkopen en gedichten schrijven


SchrijfZinnig

Marlies Mulder

Als allround communicatieprofessional houd ik me bezig met communicatieadvies, (online & offline) contentcreatie, storytelling, ghostwriting, (web-)redactie, eindredactie, redactiecoördinatie, schrijftrainingen en communicatie-interimopdrachten. Ik doe dit op zowel strategisch als operationeel niveau, voor profit en non-profit organisaties binnen het MKB en corporates. 

Waarom ben je succesvol 

Ik kan complexe en specifieke informatie voor uiteenlopende doelgroepen toegankelijk en aantrekkelijk maken, denkend vanuit tekst en beeld. Indien nodig zoek ik de juiste aanvullende expertise vanuit het netwerk waarmee ik al jaren samenwerk. Ik schakel snel, ben betrokken en afspraak is voor mij afspraak. Mijn motto? Daadkrachtig meedenken, vooruit denken en waar nodig omdenken.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Succes zit voor mij in het feit dat ik mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden heb waargemaakt én dat ik prachtige opdrachten binnenkrijg van terugkerende en nieuwe opdrachtgevers. Daar ben ik enorm trots op. Daarom beschouw ik iedere opdracht die ik afrond als een succes.

De kleine én de grote opdrachten: het herschreven en gerestylde CV waarmee een particulier zijn droombaan vindt, de constante nieuwsgaring in de ‘from scratch’ opgebouwde newsroom van de communicatieafdeling van een nutsbedrijf maar ook de geschreven sfeerportretten voor een personeelsblad van een gemeentelijke instelling.

Vertel eens iets over jezelf

Soms moet het hoofd even ‘uit’. Om te ontspannen vind ik het dan heerlijk om twee keer in de week van me af te meppen. Inderdaad, letterlijk. Maar niet in zakelijke sferen, hoor! Nee, in de vorm van kickbokstraining bij een personal trainer. Daarnaast daag ik mezelf jaarlijks uit om iets nieuws te leren, in binnen- of buitenland. Want kennis scherpt de geest en geeft inspiratie.


Copyright MKB Deventer 2017