Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactSandra Koloc

Koloc Advocatuur - Sandra Koloc

Walstraat 3
7411 GJ  Deventer

Telefoon: 0619212229

Website: www.kolocadvocatuur.nl

Hobbies

Mountainbiken, racefietsen, tennis, skiŽn, snowboarden en muziek (luisteren en maken)


Koloc Advocatuur

Sandra Koloc

Koloc Advocatuur richt zich op ondernemingen met vragen of geschillen op het vlak van het intellectuele eigendomsrecht (handelsnamen, auteursrechten, merken, modelrechten), het ICT recht en aanverwante rechtsgebieden, zoals e-commerce, domeinnamen en privacy.

Waarom ben je succesvol

In plaats van een algemene praktijk te voeren, heb ik een duidelijke keuze gemaakt voor het specialisme intellectuele eigendom en ICT recht. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de relevante recente ontwikkelingen en kan ik de kwaliteit van mijn diensten garanderen.

Integriteit en toegankelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Met een kort telefoontje of mailtje krijgen cliënten zo mogelijk direct antwoord op vragen of een eerlijke inschatting van hun kansen. Mijn adviezen zijn to the point en praktisch toepasbaar: ik geef graag een heldere richting mee in plaats van een vele pagina's tellend advies. 

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Tussen mijn 14e en mijn 28ste heb ik op hoog niveau aan inline skating gedaan. Geen lange afstanden, maar ‘stunten’ in de halfpipe, ‘grinden’ op trapleuningen en over schansen springen. In 2012 heb ik op 1 dag 6 keer de Alpe d’Huez beklommen met de racefiets.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • Lid Rotary club Deventer Noord
  • Lid Burger Business Club (businessclub van Het Burgerweeshuis)
  • Lid Industrial Design Center

Verder ben ik initiator en tot voor kort organisator geweest van de Deventer Young Professionals borrel. Dit is een maandelijkse borrel voor jonge, ambitieuze Deventernaren die hierdoor op een informele manier met elkaar in contact kunnen komen.


Copyright MKB Deventer 2017