Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMaarten Streppel

Salland storage - Maarten Streppel

Duurstedeweg 6
7418 CK  Deventer

Telefoon:

Website: www.sallandstorage.nl

Hobbies

Gezinsman, autoliefhebber, reisliefhebber, historieliefhebber


Salland storage

Maarten Streppel

Salland Storage verhuurt sinds 2006 ruimte. Dit kan opslagruimte zijn voor particulieren, maar ook geheel verzorgde kantoorruimtes voor bedrijven.

klanten

In de afgelopen 11 jaar hebben meer dan duizend Deventer huishoudens opslagruimte bij ons gehuurd. Van profvoetballer tot student, van 18- tot 98-jarige. Ook gerenommeerde Deventer bedrijven en instellingen maken onderdeel uit van ons klantenbestand. Het op ons buitenterrein gevestigde Recycleplein van Circulus-Berkel is wellicht het meest bekend. 

Waarom ben je succesvol?

Door de verhuisdoos centraal te stellen en deze zo min mogelijk te laten bewegen, hebben we in 2014 een compleet nieuw opslag concept geïntroduceerd: de StowBox. De klant haalt de StowBox op met zijn eigen auto, laadt hem thuis vol en levert hem weer bij ons af. Wij stapelen hem op en zetten hem weer klaar als de klant hem nodig heeft. Dit scheelt letterlijk de helft van de moeite en energie bij een verhuizing. En dat met slechts een B-rijbewijs.

Ook qua kantoorruimte menen wij te weten wat de klant zoekt. Men wil privacy, maar ook worden ontzorgd. Dit hebben we vertaald in een volledig verzorgd verhuurconcept, dat tussen een flexplek en traditionele verhuur in valt. Geheel verzorgd, maar wel van jezelf en altijd toegankelijk.

Wat is je grootste zakelijke succes?

Het is ons gelukt om een concept te bedenken en deze volledig te ontwikkelen én uit te voeren. Inmiddels hebben we tientallen StowBoxen gebouwd. Onze StowBox zorgt voor hele blije gezichten. Klanten bellen niet meer voor opslagruimte, maar voor de StowBox. Helemaal geweldig!

De markt van ruimteverhuur is verder vrij stabiel. Wij hebben sinds de oprichting een doorlopende groei gekend, iedere maand beter dan de vorige. Ons streven is binnen een jaar onze vierde vestiging buiten Deventer te openen.

Nevenfuncties

  • Voorzitter Verenigde Bedrijventerreinen Deventer (voormalig OV Bergweide, Kloosterlanden en De Weteringen).
  • Bestuurslid in Bedrijvenparkmanagement.
  • Lid van diverse gemeentelijke werkgroepen.
  • Voorzitter Oudercommissie Smallsteps.
  • Lid Rotary Deventer.

Copyright MKB Deventer 2017