Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactGerdy Pusceddu-Smoes

Rensink bv - Gerdy Pusceddu-Smoes

Duurstedeweg 10
7418 CK  Deventer

Telefoon: 0570 630031

Website: www.rensinkbv.nl/

Hobbies

Buiten mijn werk zijn dat; mijn gezin, koken, SardiniŽ en met onze dochters naar de manege.


Rensink bv

Gerdy Pusceddu-Smoes

Totaal vastgoedonderhoud dus het compleet ontzorgen van de opdrachtgever. En daar komt naast schilderwerk veel bij kijken: houtrenovatie, betonreparatie, beglazing, asbestsanering, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking en natuurlijk energetische oplossingen. Naast het uitvoerende werk is het geven van advies (voor de lange termijn) een steeds groter wordende dienst. Zeker bij opdrachtgevers die overstappen naar de RGVO Methode is dit een belangrijk item. 

Referenties / klanten

Wij werken voor woningcorporaties, VvE’s, vastgoedbeheerders, ondernemers, MKB, overheid, zorginstellingen, onderwijs en uiteraard ook particulieren.

Waarom ben je succesvol 

Bij Rensink doen we wat we zeggen. We vergroten met de laagst mogelijke kosten de kwaliteit van vastgoed en voeren onze werkzaamheden uit met respect voor het vastgoed maar zeker ook voor de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Dat betekent dat we elk nieuw project met een realistische blik benaderen. Bij Rensink werken we zo veel mogelijk volgends de RGVO methode. Dat betekent dat je niet alleen kijkt naar het nu, maar ook naar het resultaat in de toekomst. Goed onderhoud, maar wél tegen de afgesproken financiële condities. Rensink is daarin uw ideale partner en maakt uw vastgoed toekomstbestendig

Wat is je grootste zakelijke succes 

In ons 85-jarig bestaan zijn er vele hoogtepunten geweest, teveel om hier op te noemen. Onze R heeft al op heel wat gebouwen in de regio gestaan en daar zijn we trots op! Echter dat we zo goed de afgelopen crisisjaren zijn doorgekomen is denk ik wel een goed voorbeeld van ondernemersgeest, flexibiliteit en juist inzicht.

En niet te vergeten: natuurlijk ben ik ontzettend trots om in de voetsporen van mijn vader te treden en het familiebedrijf te mogen voortzetten samen met mijn collega’s.


Copyright MKB Deventer 2017