Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactPriscilla Fürrer

Rabobank Salland - Priscilla Fürrer

Hanzeweg 3
7418 AW  Deventer

Telefoon: 0570 50 84 44

Website: www.rabobank.nl/salland

Hobbies

Ik hou van Sushi, sporten bij Xcellent en van een zonnige vakantie.


Rabobank Salland

Priscilla Fürrer

Rabobank Salland is dé bank voor MKB-ondernemers met een goed plan die snel duidelijkheid willen. Wij combineren daarbij de snelheid en het gemak van internet met een zorgvuldig en deskundig persoonlijk adviesgesprek.

Producten

Dat ondernemers steeds meer zaken online regelen, is evident. Wij ondersteunen dat graag. Hierdoor kunnen wij nog sneller financieringsduidelijkheid geven. Maar natuurlijk staat de MKB-accountmanager ook altijd klaar voor een persoonlijk gesprek. Want wij begrijpen dat plannen gezamenlijk tot stand komen en niet alleen over een financiering gaan.

Iedere ondernemer is van harte welkom om onder het genot van echte Deventer koffie te sparren over bijvoorbeeld mooie plannen, groeiambities, risicoafdekking en internationale aspecten. Ook de privé-situatie van de ondernemer vinden wij belangrijk. De MKB-accountmanager heeft nauw contact met de collega Financieel Adviseur zodat wij de ondernemers zowel zakelijk als privé kunnen adviseren.

Waarom ben je succesvol

Werken bij de Rabobank is anders dan bij andere banken. Rabobank Salland is een coöperatieve bank waarbij een deel van de winst terug de maatschappij in gaat in plaats van naar aandeelhouders. De bank steekt met mooie projecten en samenwerkingen veel energie in het stimuleren van de leefbaarheid en de economische ontwikkelingen van Salland. Voor mij persoonlijk betekent het actief aanwezig zijn in netwerken. Zodat ik weet wat er bij ondernemers speelt en zelf met nieuwe ontwikkelingen en ideeën kan komen. Door mijn netwerk ben ik in staat ondernemers met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen ze sparren met anderen en vaak ontstaan er mooie samenwerkingen.

Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam bij Rabobank Salland en regelmatig organiseer ik klantevents die er toe doen. Het laatste succesvolle event ging over Facebookmarketing. Veel ondernemers maken hier gebruik van maar het is belangrijk dat je jouw doelgroep bereikt met de juiste boodschap. Juist deze combinatie van een goed advies geven en daarnaast toegevoegde waarde kunnen leveren door het leggen van de verbinding en het organiseren van events en kennissessies, maakt mijn werk bij Rabobank Salland zo boeiend.


Copyright MKB Deventer 2017