Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJeffrey Molemans

qebble - Jeffrey Molemans

Keulenstraat 6B
7418 ET  Deventer

Telefoon: 085 760 6600

Website: www.qebble.nl

Hobbies

Voetbal, fitness en wintersport


qebble

Jeffrey Molemans

qebble specialiseert zich in het leveren van clouddiensten voor de online werkplek. Denk hierbij aan mobiele en vaste telefonie- en internetverbindingen, maar bijvoorbeeld ook Office365 van Microsoft. We streven ernaar onze klanten op het gebied van werkplekbeheer volledig te ontzorgen door hen slimme totaaloplossingen aan te bieden.

Referenties / klanten

Euromaster Nederland, BJK Gerechtsdeurwaarders, H4 Groep, allen uit Deventer.

Waarom ben je succesvol 

Bij qebble hanteren we een no-nonsense aanpak, zowel intern als extern en zetten we de klant altijd centraal. Wat wij heel belangrijk vinden, is de persoonlijke relatie tussen klant en bedrijf. Klanten zijn bij ons geen nummertje. We staan altijd voor hen klaar en doen ons best altijd voor een passende oplossing te zorgen.

Zodra telefonie en internet wegvallen, zijn bedrijven niet meer bereikbaar. Dat moeten we natuurlijk te allen tijde zien te voorkomen. En mocht het wel gebeuren, gaan wij meteen aan de slag om het op te lossen. We zijn er bij qebble trots op dat we onze klanten die flexibiliteit en zekerheid kunnen bieden.

Wat is je grootste zakelijke succes 

We hebben voor een van onze klanten met meerdere vestigingen door heel Nederland een ingewikkelde VoIP telefonie-oplossing geïmplementeerd. Dit leverde een besparing op van meer dan € 100.000 aan doorschakelkosten per jaar. Bedrijven weten vaak niet hoeveel ze kunnen besparen op hun telecom en ICT. Aan ons de taak dat voor hen inzichtelijk te maken.

Ik verwacht over drie jaar (ook) bezig te zijn met andere initiatieven en dan niet alleen op gebied van ICT.

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Reservist (vrijwilliger) bij het Korps Nationale Reserve, Koninklijke Landmacht.

Copyright MKB Deventer 2017