Home Deelnemers ZZP kaart Deventer Contact



Pascal Hulsegge

JPR Advocaten - Pascal Hulsegge

Zutphenseweg 31b
7418 AH  Deventer

Telefoon: 0570 - 61 40 80

Website: www.jpr.nl

Hobbies

Hardlopen, lezen, shoppen en stedentrips maken






JPR Advocaten

Pascal Hulsegge

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor met vestigingen in Deventer en Doetinchem. Bij JPR werken ruim 80 enthousiaste medewerkers, waaronder zo’n 40 advocaten die zowel ondernemers als particulieren bij hun juridische uitdagingen op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, verzekeringsrecht, arbeidsrecht, pensioenrecht, huurrecht, personen- en familierecht, contractenrecht, bestuursrecht, vastgoed, aanbestedingsrecht, Intellectuele eigendom & ICT en letselschade ondersteunen.

De werkwijze die we nastreven is persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar.

Waarom ben je succesvol

JPR werkt op een heel eigen, ondernemende manier: persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar. Dat wordt door klanten gewaardeerd, getuige de awards die JPR in de afgelopen jaren in ontvangst heeft mogen nemen.

Mijn grootste zakelijke succes

Onze werkwijze wordt door onze klanten gewaardeerd. Dit volgt uit het feit dat wij  in 2012 de award voor het beste advies- én advocatenkantoor van  Nederland in ontvangst hebben mogen  nemen en in 2013 zijn verkozen tot het beste advocatenkantoor van Oost-Nederland. Ook in 2014 is het JPR Advocaten gelukt het tweede beste advocatenkantoor en derde beste advieskantoor van Nederland te worden. In 2015 heb ik namens JPR de prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemer 2015 in Deventer gewonnen.

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben een gedreven advocaat die ervan houdt uitdagingen aan te gaan en om out of the box te denken. Daarom heb ik tijdens een opening JPR door middel van een rap gepromoot. 

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Lid van het bestuur MKB Deventer
  • Lid van het bestuur van de Business Kring Regio Deventer
  • Lid van de Ladies Night Commissie Go Ahead Eagles
  • Lid van Jong Management
  • Ambassadeur van BuroMBO
  • Lid van Zonta
  • Lid van de Werkgevers Kring Voorst

Copyright MKB Deventer 2017