Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactNorbert Horstink

Credion Deventer-Zutphen - Norbert Horstink

Hanzeweg 45
7418 AV  Deventer

Telefoon: 0631956017

Website: www.crediondeventer.nl

Hobbies

Voetbal, fitness en skiŽn


Credion Deventer-Zutphen

Norbert Horstink

Ik realiseer financiering voor MKB ondernemingen. Van participaties tot crowdfunding, van lease tot factoring….. en alles wat er tussen zit. Het aanbod van financieringsoplossingen is fors toegenomen. De traditionele weg naar de bank is lang niet meer altijd de (beste) oplossing. Er zijn meer wegen!

Via de Credion organisatie heb ik de beschikking over een palet van meer dan 40 financieringspartijen. Ook komt het voor dat er combinaties worden gemaakt.Ik ga voor de optimale financieringsmix voor de onderneming, geheel onafhankelijk samengesteld.

Referenties / klanten

Een leuk voorbeeld is de succesvolle crowdfunding campagne van Luehof Outdoor in de Deventer binnenstad. Na de brand die in 2010 zijn winkel verwoestte, wilde hij in 2015 opnieuw starten.
Hierbij heb ik de ondernemer begeleid bij het samenstellen van het plan, de keuze voor het juiste platform (in dit geval Kapitaal op Maat) en het neerzetten van de campagne.
De financiering is dankzij 73 investeerders rond gekomen.

Waarom ben je succesvol 

Ik denk graag in oplossingen, niet in problemen. Een goed plan verdient financiering, linksom of rechtsom. Er zijn veel mogelijkheden maar voor ondernemers is het lastig om de juiste oplossing te vinden voor hun onderneming. Dus begeleid ik de ondernemer tijdens alle stappen van het financieringsproces, van A t/m Z.

Mijn motto: Doet u de zaak, doe ik de financiering.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Naast ondernemer ben ik als vrijwilliger betrokken bij SV Voorwaarts Twello. Ik geef training aan de voetballertjes (6 en 7 jaar) en zit in de organisatie van een groot familietoernooi.

 


Copyright MKB Deventer 2017