Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactLinda Hazelhekke-Zomer

Nieuw Rollecate - Linda Hazelhekke-Zomer

E.Tesschenmacherstraat 9
7415 CR  Deventer

Telefoon: 06-13957243

Website: www.nieuwrollecate.nl/

Hobbies

Vanaf mijn 6e rij ik paard. Ik ben erg gedreven in deze hobby. Naast het trainen en rijden van wedstrijden, organiseer ik ook wedstrijden en ben ik gediplomeerd jurylid bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.


Nieuw Rollecate

Linda Hazelhekke-Zomer

Nieuw Rollecate is een kleinschalige woon- en zorgvoorziening. Nieuw Rollecate beschikt over 22 royale appartementen, waar gasten permanent verblijven. Elk appartement mag men naar eigen stijl inrichten.

Tevens beschikt Nieuw Rollecate over twee hotelkamers, waar gasten tijdelijk kunnen verblijven. Dit kan zijn na een ziekenhuisopname, voor een vakantie of omdat de mantelzorger tijdelijk niet in staat is zorg te bieden. Ook familie kan blijven overnachten en/of mee-eten.

In Nieuw Rollecate zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week gekwalificeerde Zorgbutlers aanwezig. Hier kunt u, in elke levensfase, met elke zorgbehoefte terecht.

Als een van de weinige zorginstellingen beschikt Nieuw Rollecate over een eigen keuken. Dagelijks worden alle maaltijden vers bereid door onze Chef-kok.

Referenties / klanten

In Deventer is Nieuw Rollecate de eerste woon- en zorgvoorziening welke vanuit een particulier initiatief is gestart. Gasten zijn lovend. Thuis was er veelal sprake van eenzaamheid maar dat is inmiddels helemaal verdwenen.

Nieuw Rollecate kent een rijke historie. Studenten uit het hele land kwamen vroeger (1931-1996) naar de Rijkslandbouw-huishoudschool Nieuw Rollecate aan de E. Tesschenmacherstraat te Deventer. Veel karaktereigenschappen zijn tijdens de verbouwing van het pand in 2015 behouden gebleven.

Waarom ben je succesvol 

Nieuw Rollecate is een woon- en zorgvoorziening zonder ‘overhead’. Het is een uniek concept.
Vernieuwend is onder meer dat Nieuw Rollecate werkt met Zorgbutlers, die gedreven worden door hun passie voor de zorg. Het takenpakket van de Zorgbutler is zeer divers, van persoonlijke verzorging tot gastheerschap.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Op mijn 21e ben ik gestart als manager in Gelre ziekenhuizen in Zutphen als jongste manager ooit. Op mijn 29e ben ik gestart met deze onderneming. Starten met een bedrijf in de zorg is zeer complex. We werken met mensenlevens en moeten aan vele regels en richtlijnen voldoen. Echter, ik geniet elke dag van mijn bedrijf! Er is voor mij niks mooiers dan mensen met een zorgbehoefte een mooie (veelal laatste) levensfase te geven.

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Voorzitter Nationaal Concours Hippique R.V. Bathmen
  • Voorzitter Bathmen te Paard R.V. Bathmen
  • Voorzitter Indoor Commissie R.V. Bathmen
  • Jurylid dressuur KNHS

Copyright MKB Deventer 2017