Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactFreekje Vervoord

M2uur BV - Freekje Vervoord

Scheepvaartstraat 6
7411 MB  Deventer

Telefoon: 0570-670007

Website: www.m2uur.nl

Hobbies

Kunst, lezen, tuinieren, architectuur, fotograferen


M2uur BV

Freekje Vervoord

M2uur BV laat wanden uw eigen uitzonderlijke verhaal vertellen. Daartoe ontwerpen, produceren en monteren wij unieke beelden, variërend van functionele print tot toegepaste kunst. Kale wanden en onpersoonlijke gevels worden opgesierd met een locatie-gerelateerd werk dat de identiteit van een organisatie visueel versterkt. Voor het ontwikkelen van deze beelden werken wij samen met onder andere kunstenaars, fotografen en typografen. Voor elke vraag is een concrete oplossing. Het grote voordeel is dat wij het gehele traject van a tot z verzorgen, waarbij wij leveren wat wij beloven. Open, eerlijk, flexibel en transparant zijn onze kernwaarden.

Referenties / klanten

ProRail, RET, Medisch Centrum Haaglanden, Deventer Ziekenhuis, SNS Reaal, Politie Haaglanden, Politieacademie Apeldoorn, Gemeente Den Haag, Gemeente Den Bosch, Gemeente Deventer, Ministerie van LNV, Mitros Wonen, De Woonplaats, Universiteit Utrecht, Cios Goes, ASR Vastgoed, Dura Vermeer, VolkerWessels Bouw Schiphol.

Waarom ben je succesvol 

Onze grote voorsprong zit in het feit dat wij ons, als een van de eersten, toegelegd hebben op het complete pakket van de ontwikkeling van een uniek kunstwerk tot de montage. Wij hebben aan het begin gestaan van de ontwikkeling van digitale print op plaat- en ander materiaal. Alle ins en outs kennen wij en kunnen hierin een op maat gemaakt advies voorleggen. Als we ergens voor gaan, dan gaan we er ook echt 200% voor.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Er zijn meerdere successen waar wij trots op zijn. De basis van een succes ligt in het zoeken naar de mogelijkheden die een ander niet ziet of nog niet gevonden heeft. Dit betreft ook projecten in Engeland, Amerika, Ghana, Oman. Zo hebben we voor een nieuwe Christian Louboutin winkel in New York zeer complexe gevelpanelen voorzien van diverse kleuren. Daar waar een architect vastloopt, vinden wij de oplossing.


Copyright MKB Deventer 2017