Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactDennis Hunneman

Kommotiv - Dennis Hunneman

Havenplein 8
7411 ME  Deventer

Telefoon: 0570-617714

Website: www.kommotiv.nl

Hobbies

Ik luister en maak muziek: ik speel gitaar, bas en drums en ik houd van gezelligheid (eten en drinken) met familie en vrienden.


Kommotiv

Dennis Hunneman

Kommotiv creatieve communicatie helpt organisaties en bedrijven met hun offline en online (communicatie-)vraagstukken en ontwikkelt grafische producten zoals logo en huisstijl(-uitingen), brochures, boeken, magazines en digitale uitingen als apps en websites.

Referenties / klanten

Wij werken veel voor non-profit-organisaties, zoals organisaties in de zorg (Mediant, Sutfene, CJG Voorst, GGD Twente), onderwijs (VS De Kleine Johannes, de Deventer Leerschool en kinderopvang Christoforus) en (semi-)overheid (Gemeente Deventer, Cambio, Regio Twente, Gemeente Voorst). Maar we hebben ook zeker een aantal ZZP-ers en middenstanders uit Deventer in ons portfolio.

Waarom ben je succesvol 

Wat we vaak terug krijgen van klanten is dat we goed in staat zijn hun probleem/vraag en verwachtingen van hun doelgroep in kaart te brengen en om te zetten in heldere, communicatieve beelden en effectieve uitingen. Hierdoor wordt een brug geslagen tussen de klant en zijn doelgroep. Of het nou om een grote organisatie gaat met veel budget of een startende ondernemer met een beperkt budget, we hebben voor elke klant een passende oplossing.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Ik houd ervan om overal controle over te hebben en deed dan ook altijd veel zelf. Met het aannemen van de eerste werknemer kwam het besef dat er experts zijn die bepaalde onderdelen sneller en beter kunnen. Met een team van goede collega's kom je tot ideeën en oplossingen die je in je eentje nooit hebt kunnen bedenken, er ontstaat synergie en meerwaarde. Zo kun je heel mooie resultaten bereiken.


Copyright MKB Deventer 2017