Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactKatinka Wolters

Katinka Wolters HR Advies - Katinka Wolters

Burg. Smijterweg 4
7431 CA  Diepenveen

Telefoon: 06-28458682

Website: www.katinka-hradvies.nl

Hobbies

koken, catering, het bos in met mijn honden


Katinka Wolters HR Advies

Katinka Wolters

Ik adviseer en ondersteun het MKB bij het implementeren en uitvoeren van alle voorkomende issues op het gebied van HRM. Mijn aanpak is professioneel, pragmatisch en oplossingsgericht waarbij ik het belang van betrokken partijen nooit uit het oog verlies. Ik ga voor een win-win situatie en dus het beste resultaat op de lange termijn.

Mijn toegevoegde waarde ligt zowel op het gebied van personeelsinzet ,-ontwikkeling -en zorg als ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht. Daarbij is het van belang om een goede balans te vinden tussen het gekozen beleid, regelgeving en de gewenste uitvoering en flexibiliteit; geen lange protocollen, wel duidelijke en praktische afspraken. Een uitdaging! Met het HR Advies & Support Abonnement kunt u rekenen op een flexibele, betrouwbare en ervaren HR- adviseur voor al uw personele zaken.

Referenties / klanten

Bartels Engineering, J-Club, ifmelectronic Harderwijk, Finstral Apeldoorn, Symion Apeldoorn

Waarom ben je succesvol 

Medewerkers dragen bij aan het succes en de winstgevendheid van uw onderneming. Mijn doel als HR-adviseur ligt in het creëren van optimale omstandigheden en voorwaarden om het beste resultaat, voor zowel u als uw werknemer, uit de dienstbetrekking te halen.

De basis ligt in goede afspraken, duidelijke verwachtingen en open communicatie. Als HR-adviseur draag ik, met gedegen adviesin combinatie met een begrijpelijke en praktisch haalbare uitwerking, bij aan een gezonde bedrijfscultuur met duurzame relaties.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Situatie: reorganisatie en collectief ontslag op bedrijfseconomische gronden.

Inzet: duidelijke procedures, goede planning, eerlijke informatie over oorzaak / gevolg en ondersteuning. Ook openheid gegeven over mijn rol als HR-adviseur binnen het reorganisatieproces, zakelijk en betrokken.

Resultaat: over het geheel genomen redelijke acceptatie van de situatie door betrokkenen en geen verstoorde verhoudingen.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Wat is er nu mooier dan deze combinatie: door de week zit ik met u aan tafel om bijvoorbeeld een personeelshandboek samen te stellen en in het weekeinde werk ik in het Fooddock om heerlijke Flammkuchen te maken of verzorg ik een mooie maaltijd aan huis! Denken en doen!

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Taalcoach Vluchtelingenwerk

Copyright MKB Deventer 2017