Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactHenk Kasper

Kasper | Energie in Beweging - Henk Kasper

Boxbergerweg 64
7431 PP  Diepenveen

Telefoon: 610170110

Website: www.henkkasper.nl

Hobbies

Hardlopen, wielrennen, schaatsen, klussen in en rondom huis


Kasper | Energie in Beweging

Henk Kasper

Kasper | Energie in Beweging levert energieadviezen. Het betreft energiebesparing, energieopwekking, energiecontracten en energie-efficiency. Daarnaast levert Kasper interim-management, crisismanagement en contract- en exploitatiemanagement.

Referenties / klanten

Klanten zijn bedrijven en woningeigenaren, waaronder Essent, Ieder1, Gemeente Deventer, Susteen, Buurkracht.

Waarom ben je succesvol 

Ik lever een advies op maat en naar wens, stem daarvoor van te voren goed af met de klant om wensen en verwachtingen helder te hebben. Ik ben universitair opgeleid (Wageningen en UT Enschede) en deskundig op mijn vakgebied (energie) en heb daarnaast een brede technische kennis en gevoel voor menselijke aspecten. Ik ben onafhankelijk en flexibel, analytisch sterk, recht door zee en geef niet snel op.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Voor een bedrijf in Deventer heb ik binnen enkele uren een analyse van de elektriciteitscontracten gemaakt en met mijn advies een jaarlijkse besparing van meer dan € 4000 gerealiseerd. Met mijn EPA-W gecertificeerde adviezen voor woningen wordt veel CO2- en € besparing gerealiseerd door isolatie en door het plaatsen van HR glas en zonnepanelen.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik heb onze woonboerderij grotendeels zelf verbouwd tot energieneutrale woning met behoud van historische uitstraling. Daarbij heb ik veel gebruik gemaakt van biologische isolatiematerialen en stoken we met een leemkachel.

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Bestuurslid Deventer Energie Coöperatie
  • Postcommandant Dijkwachtorganisatie WDODelta

Copyright MKB Deventer 2017