Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMark Verschoor

Het Nederlandsche Inkoopkantoor - Mark Verschoor

T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN  Deventer

Telefoon: 0570-831255

Website: www.inkoop-goud-en-zilver.com

Hobbies

Tennissen, tennisracket tunen, hardlopen, fotograferen, lezen en wandelen


Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Mark Verschoor

Sinds 1979 kopen wij postzegelverzamelingen en muntencollecties, sieraden van goud of zilver en collectables. Voor het taxeren van nalatenschappen/erfenissen kan men ook bij ons terecht. Daarnaast werken we samen met beleggers in edelmetaal waarmee we gouden en zilveren munten of baren verhandelen.

klanten

Ons bedrijf koopt en verkoopt aan particulieren. Onze klanten zijn over het algemeen 35 jaar en ouder, waarbij de grootste groep bestaat uit 55+ ers.

Waarom ben je succesvol

In 2013, 2014 en 2015 hebben wij de bedrijven award gewonnen met een “excellente” beoordeling. Klanten hebben ons beoordeeld op eerste indruk, prijs/kwaliteit en service. Bezoekers van onze winkel ervaren de ruimte als prettig, sfeervol en gemoedelijk en onze werkwijze als professioneel en aandachtig. Belangrijk in ons vak is vertrouwen en afspraak is bij ons afspraak.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Ons bedrijf bestaat sinds 1979 en we hebben landelijk 7 zaken gehad. In 2012 zijn we in Deventer gestart. Na iets minder dan een jaar zijn we verhuisd naar een groter pand aan de TG Gibsonstraat 17. Omdat we alles met eigen geld en middelen zijn begonnen, was dit een spannende maar noodzakelijke keuze om door te kunnen groeien. Tegen de stroom in zijn we er in geslaagd om te groeien, iets dat we beschouwen als een succes.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

In april van dit jaar heb ik de marathon van Rotterdam gelopen met een voorbereiding van slechts vier maanden. Ik hield eigenlijk niet zo van hardlopen maar werd door een jeugdvriend getriggerd om mee te doen en dat was een uitdaging waarvan ik kriebels in mijn buik kreeg. Ik ben vier keer in de week gaan trainen, heb mijn voeding aangepast om een marathonlijf te ontwikkelen en zondag 10 april 2016 stond ik op de Coolsingel aan de start; de marathon lopen was een fantastische ervaring en finishen was een kippenvel moment!


Copyright MKB Deventer 2017