Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactIbo Derin

I.D Business & Coaching - Ibo Derin

Lingestraat 58
7417 BW  Deventer

Telefoon: 06-21165150

Website: www.idbenc.nl

Hobbies

Sporten, reizen en lezen


I.D Business & Coaching

Ibo Derin

  • Ontwikkelen van competenties en leiderschapskwaliteiten.
  • Optimaliseren van werkprocessen en procedures (Lean / LSW / TWI-JI.
  • Verhogen van duurzaam inzetbaarheid ( belasting vs. belastbaarheid).
  • Personal training.

Referenties / klanten

  • Mevr. J. Klappe, Training Manager at Swarovski
  • Dhr. T. Bakker, Directeur Bakker Coaching & Directeur Marketing Care & Quality Institute BV
  • Dhr. G. Haverhoek, Eigenaar Haverhoek trucks BV

Waarom ben ik succesvol 

Ik beschouw mijzelf als de personal trainer voor de ondernemer. Mijn klanten ervaren rust, ritme en routine. Dit kan betekenen: procesoptimalisatie, het doorontwikkelen van coachvaardigheden, het vertalen van visie naar concrete missie en /of personal training. Waar ik mij in onderscheid is dat ik verder ga daar waar een traditionele personal trainer ophoud.

Ik focus mij op het creëren van de perfecte balans tussen werk, privé en gezondheid. Aan de hand van uw wensen en behoeften stellen wij gezamenlijk een plan van aanpak op waarin de doelstellingen realistisch zullen worden vastgesteld. Samen met u zal ik gaan werken aan uw sterke punten waardoor u sneller in staat bent uw valkuilen te ontdekken.

Mijn grootste zakelijke succes

Een omzetverhoging van minimaal 30% door meer rust, ritme en routine te implementeren in de agenda en werkzaamheden van mijn klant die hierdoor meer tijd kreeg om in zijn kracht te opereren. Regelmatig de spiegel voor te houden en oplossend mee te laten denken zijn wij processen gaan optimaliseren door verspillingen te elimineren ( Lean / LSW / TWI-JI) en meer te delegeren. Tegelijkertijd zijn wij ook actief aan de slag gegaan met zijn belasting en belastbaarheid wat uiteindelijk resulteerde in het feit dat hij in een tijdspad van 3 maanden ruim 25 kilo afviel.

Vertel eens iets over jezelf

De aangewezen persoon die de ondernemer / manager uit zijn comfortzone haalt d.m.v. natuurlijk urgentiebesef te creëren en deze om te buigen in zakelijke, persoonlijke en fysieke groei.

 


Copyright MKB Deventer 2017