Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactHarold Viscaal

Grip op succes - Harold Viscaal

Welle 10
7411 CA  DEVENTER

Telefoon: 06-51414490

Website: www.gripopsucces.nl

Hobbies

Mountainbiken, wandelen in de natuur, genieten van/met t gezin


Grip op succes

Harold Viscaal

Organisatieontwikkeling (veranderen op organisatieniveau)

Businesscoaching (veranderen op individueel niveau) 


Grip op succes begeleidt leiders, ondernemers en hun organisaties bij doorbraken naar succes!
Succes komt niet vanzelf. Wanneer je met een groep mensen samenwerkt, zijn er twee zaken die automatisch gebeuren: middelmatige prestaties en misverstanden!. Grip op succes leert u en uw medewerkers zelf gedrag, houding en doelstellingen te sturen in de richting van uw ideale ambitieniveau. Zo wordt u met Grip op succes stap voor stap een hoog presterende organisatie.

Grip op succes helpt leiders, ondernemers en ondernemingen een continue hogere toegevoegde waarde te leveren. Hierdoor krijgen ze meer regie op hun continuïteit. De procesbegeleiding van Grip op succes bestaat uit ondersteuning op 4 ondernemingsgebieden; Klant, Proces, Personeel, Financiën. We werken aan een ondernemende mindset en aan slimme methodes naar succes.

Onze diensten bestaan uit : *visie- en strategieontwikkeling *kansrijke businessmodellen *slimme klant- en marktstrategieën *innovatiesprints *procesoptimalisatie *ondernemende cultuur *kordaat leiderschap *winnende teams. Met Grip op succes blijven leiders, ondernemers bij de tijd en hun ondernemingen worden toekomstbestendig!

Referenties / klanten

In Deventer en de regio, bij A-merken in de profit en non profit: universiteiten, hogescholen, gemeentes, retailbedrijven, technische dienstverleners, consultancybureaus, hoveniers, bouw- en projectontwikkelaars, architectenbureaus, advocatenkantoren, sportbedrijven, ggz-instellingen, ouderenzorg-instellingen, infra-bedrijven, woningcorporaties etc.

Waarom ben je succesvol 

Opdrachtgevers typeren mij als ‘brutaal eerlijk, jij opent deuren die anderen gesloten laten!’ Indringend reflecteren om optimale samenwerking en realisatie van het klant- en marktpotentieel mogelijk te maken. Mijn onderscheidende kracht is dat ik zowel thuis ben in psychologische als bedrijfskundige aspecten van organisatieontwikkeling. Ben continue op zoek naar het potentieel van nieuwe markten, producten/diensten en medewerkers. Stagnaties doorbreken, persoonlijke en zakelijke groei bewerkstelligen, da’s echt prachtig werk!

Wat is je grootste zakelijke succes

Ik help bedrijven om in hun markt van ketenspeler naar ketenregisseur te komen. Transities die ik heb mogen begeleiden zijn: - Van hovenier naar regisseur openbare ruimte, - Van klassieke supermarkt naar moderne foodcourt, - Van verhuur van locaties naar dagrecreatie/toeristische trekpleister, - Van infraproducent naar regisseur van comfortabele vervoersbewegingen, - Van storingsoplosser naar duurzame en klimaatneutrale procesoptimalisator, - Van bejaardentehuis naar partner in ouderenzorg-vraagstukken, - Van gebouwenontwerper naar gebiedsontwikkelaar etc.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Wil je me ontmoeten als ‘boertje van buuten’, vraag me dan naar ’t Sallandse dialect, ik spreek ’t vloeiend!

Maatschappelijke nevenfuncties

  • Voorzitter MKB Deventer
  • Initiator Deventer Realiseert
  • ambassadeur Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Copyright MKB Deventer 2017