Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactFrans de Blocq

De Blocq Talent Management - Frans de Blocq

Keizerstraat 31
7411HD  Deventer

Telefoon: 06 51096766

Website: www.dbtm.nl

Hobbies

Geschiedenis (o.a. van Deventer), andere culturen, menselijk gedrag.


De Blocq Talent Management

Frans de Blocq

Ik ben levens- en loopbaancoach voor iedereen. Ik bied begeleiding bij het maken van goed onderbouwde keuzes. Dat kan op het gebied van loopbaan zijn maar het kan ook breder. Mijn kracht zit hem in het goed luisteren naar wat iemand zegt en wil. Door de juiste vragen te stellen ontstaat bewustzijn. Dat is de basis voor een goed onderbouwde keuze.

Waarom ben je succesvol 

Alles wat ik doe, doe ik met respect voor de mens en omgeving om mij heen waarbij ik streef naar een maximaal haalbare effectiviteit en kwaliteit van mijn dienstverlening. Dit leidt tot een constante hoge waardering door mijn klanten.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Als “preferredsupplier” coachdiensten verrichten voor grote organisaties als Randstad, UWV, diverse gemeentes. En ik heb al vele malen een klant geholpen zijn / haar besluitrichting te bepalen en hem / haar vervolgens gestimuleerd telkens weer een volgende stap te formuleren en deze te nemen richting het zorgvuldig gekozen doel.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik heb als professional heel veel van de wereld gezien en ik kan ongelooflijk genieten van kwalitatief goede folk, blues en rockmuziek.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

Ik ben een door NOC /NSF gecertificeerd Vertrouwens Contact Persoon voor een multi-sportvereniging en geef allerlei soorten training met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid en Leefstijl.


Copyright MKB Deventer 2017