Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJozef Doedens

Fraizle - Jozef Doedens

Biesterveldsweg 4
7433 RD  Schalkhaar

Telefoon: 0655996862

Website: www.fraizle.com

Hobbies

Fraizle is uit hobby geboren, lichaamsbeweging krijg ik genoeg tijdens mijn werk!


Fraizle

Jozef Doedens

Fraizle is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van licht, geluid en showtechniek voor grote en kleine evenementen. Wij verzorgen professioneel licht en geluid voor bands en artiesten, concerten, festivals, theaters, tentfeesten, bedrijfsopeningen en andere evenementen. Daarnaast verkoopt, verhuurt en installeert Fraizle professionele licht- en geluidsapparatuur. Bij Fraizle werken drie mensen in vaste dienst en oproepbaar in een arbeidspool zitten 50 gespecialiseerde ZZP-ers.

Referenties / klanten

De klanten zitten verspreid over voornamelijk Oost-Nederland. Binnen deze regio is Fraizle een bekende en erkende partner op gebied van beeld, licht en geluid. Zo is Fraizle partner bij o.a. Ground Zero Bussloo, The Passion, Popronde Deventer, Undercover op de Brink, Go Ahead Eagles & Deventer Ziekenhuis. Voor o.a deze evenementen en organisaties doet Fraizle een kleine 1000 producties op jaarbasis.

Waarom ben je succesvol 

Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en service. Wij doen daarin geen concessies. We doen het goed met uitstekende apparatuur bediend door gekwalificeerde professionals of we doen het niet. Een feest met ons is een garantie op succes.

Wat is je grootste zakelijke succes

O.a. het evenement Deventer op Stelten is een mooi en uitdagend project. Werken in de open lucht met artiesten die uit de hele wereld komen is elke keer weer anders en erg leuk om te doen.

Vertel eens iets onverwachts over je zelf

Mijn droom is een eigen evenementenhal te gaan starten in Deventer. Ik zie kansen daarvoor in de markt. Het moet een combinatie worden van een congres- en uitgaanscentrum dat per evenement enkele duizenden bezoekers moet kunnen accommoderen.

Nevenfuncties

Bestuurslid van Schalkhaar Life! en de Sinterklaascommissie Schalkhaar. Verder zijn we een trouwe sponsor van diverse verenigingen en evenementen in de buurt.


Copyright MKB Deventer 2017