Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactSigrid Schinkel

Advocatenkantoor Schinkel - Sigrid Schinkel

Van Twickelostraat 13
7418 EX  Deventer

Telefoon: 0646290269

Website: www.advocatenkantoorschinkel.nl/

Hobbies

fotografie, reizen


Advocatenkantoor Schinkel

Sigrid Schinkel

Een advocatenkantoor waar klanten van een degelijk advies worden voorzien op het gebied van Arbeidsrecht en Sociaal verzekeringsrecht. Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Sigrid Schinkel goed in staat zich te verplaatsen in de positie van zowel werknemer als werkgever. Sigrid Schinkel heeft ruime ervaring in het begeleiden van ontslagprocedures; het adviseren bij wijziging van arbeidsvoorwaarden het opstellen en redigeren van arbeidscontracten. Kortom zij is met recht een volwaardig arbeidsrechtspecialist.

Om de gang naar een advocaat laagdrempelig te houden is door Sigrid Schinkel iMKB ontwikkeld. De MKB ondernemer kan voor een vast en gereduceerd uurtarief gebruik maken van haar diensten. Met een jaarabonnement op iMKB heeft u recht op een snel en gedegen telefonisch advies. Eventuele uitgebreide behandeling van uw zaak wordt tegen een gereduceerd uurtarief behandeld.

Referenties / klanten

Sigrid Schinkel vindt alle klanten even belangrijk. Zowel werknemers als werkgevers worden door haar met dezelfde bevlogenheid van advies op het gebied van ontslag, reorganisaties, wijziging arbeidsvoorwaarden, re-integratie en het opstellen van contracten voorzien. Sigrid Schinkel gaat er gewoon voor!

Waarom ben je succesvol

Voor Sigrid geldt: Afspraak is afspraak.
Sigrids expertise is gekoppeld aan ‘doen wat je zegt.’ Communicatie staat bovenaan! Zij is altijd bereikbaar en handelt zelf de zaken af en geeft de zaak niet uit handen aan een stagiaire. Omdat Sigrid een echter specialist is, weet zij waarover zij praat!

Wat is je grootste zakelijke succes 

Dat zijn er vele. Het mooiste is er voor te zorgen dat een werknemer en werkgever tot een gezamenlijke oplossing komen, waar de beide partijen zich in kunnen vinden, om de samenwerking of wel te beëindigen ofwel voort te zetten.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Als ik geen advocaat was geworden, was ik musicalster geworden.


Copyright MKB Deventer 2017