Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactEdwin Hutten

De Printhut - Edwin Hutten

Dortmundstraat 30
7418 BH  Deventer

Telefoon: 0570-547561

Website: www.deprinthut.nl

Hobbies

Sport kijken en gamen


De Printhut

Edwin Hutten

Print- en drukwerk, relatiegeschenken, kleding.

Referenties / klanten 

Jumbo, MKB Deventer, Woonbedrijf Iedereen, VDR Bouw, Kunstenlab, vele reclamebureau´s uit het hele land, maar bijvoorbeeld ook de tekeningen voor de mallen van het Raamwerkproject in het nieuwe stadhuis.

Waarom ben je succesvol 

Wij zijn vooral heel erg snel, zowel met leveren als met het maken van offertes. Daarnaast hebben wij heel bewust gekozen om GEEN WEBSHOP te zijn. Indien gewenst kun je nog gewoon even bij ons binnen lopen om de opdracht door te nemen, proefjes te zien, voorbeeldmateriaal te voelen etc.
Samen met de klant maken we daarna de afweging of het beter is om de opdracht te printen of te drukken, afhankelijk van de wensen van de klant. Onze slogan is ook niet voor niks: De Printhut, da’s pas service!

Wat is je grootste zakelijke succes

Ons grootste succes is het weer opnieuw “vanaf 0” beginnen, nadat we met ons vorige bedrijf (Roned) failliet zijn gegaan in 2012. Kort daarop zijn we met De Printhut begonnen en inmiddels hebben we onze 1000e klant alweer mogen begroeten. Daarnaast blijven we ons productenaanbod uitbreiden, zo doen we sinds kort ook in bedrukte en onbedrukte kleding.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Naast de vele uren die we bezig zijn met De Printhut, vind ik het vooral heerlijk om ’s avonds en in de weekenden iets met onze zoon Nigel (9) te doen.

Maatschappelijke nevenfuncties

Ik heb van mijn 5e tot mijn 34e gevoetbald en bij de desbetreffende verenigingen altijd wel iets gedaan om de club te helpen. Nadat ik ben gestopt met voetballen is dat een beetje weggezakt waardoor ik nu geen nevenfuncties meer heb.


Copyright MKB Deventer 2017