Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactEddie Metz

Easy Office Online BV - Eddie Metz

Keulenstraat 8J
7418 ET  Deventer

Telefoon: 0570-760670

Website: www.easyofficeonline.nl

Hobbies

Mijn hobby is vooral sporten. Met enige regelmaat naar de sportschool en verder golfen en hardlopen. Vroeger waren volleybal en tennis mijn sport. Naast sporten mag ik ook graag wandelen met onze hond.


Easy Office Online BV

Eddie Metz

Altijd bereikbaar voor je klanten, dat kan met de ICT oplossingen van Easy Office Online. Wij bieden diensten aan voor werken en bellen in de Cloud. Zorgeloos werken en bellen en altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste technologische mogelijkheden. Dat kan voor een flexibel of vast bedrag per medewerker/per maand.

Referenties / klanten

Onze klanten zijn bedrijven door heel Nederland. Uiteraard hebben we in Deventer ook veel klanten waaronder: Miqa Makelaardij, Groepspraktijk voor Fysiotherapie Deventer, Studio Perfect, Parantion Groep, Van Hanze Accountancy, Ondernemershuis Deventer, Forest International et cetera.

Waarom ben je succesvol 

Een abonnement op onze clouddiensten betekent meer bereikbaarheid, minder ICT-rompslomp en lagere kosten. Dat is een keiharde belofte. Wij geloven in de Cloud en doen er alles aan om van elke klant een onvoorwaardelijke Cloud-fan te maken, zodat we samen succesvol zijn.

Wat is je grootste zakelijke succes

In 2016 de Telecom Inspirience Award ‘for best Cloud Communications Project’ – In samenwerking met partners hebben we bij de Stichting Servicepunt Thuiswonen een ICT en Cloud oplossing gerealiseerd zodat de communicatie tussen dienstverlener(s) en thuiswonenden efficiënt en makkelijk verloopt.
In 2015 hebben we een award gewonnen in de telecombranche voor een totaaloplossing bij een trailerservicebedrijf met 10 vestigingen door heel Nederland

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik heb nooit de ambitie gehad om een bedrijf te beginnen, laat staan met mijn eigen broer. Door een samenloop van omstandigheden werden mijn broer René en ik geheel ongepland opeens ook zakelijke partners. Energie haal ik uit mijn sporten. Als ik te weinig sport word ik onrustig thuis.


Copyright MKB Deventer 2017