Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactJerry Berfelo

Digi-Commerce - Jerry Berfelo

Spitdijk 4
7427 RG  Deventer

Telefoon: 06-22623301

Website: www.digi-commerce.nl/

Hobbies

Rugby, Tennis, Golf, Reizen


Digi-Commerce

Jerry Berfelo

DIGI-Commerce biedt bedrijven online (totaal-)oplossingen voor het digitaal zakendoen. DIGI-Commerce heeft de afgelopen jaren expertise opgebouwd van het maken en produceren van eenvoudige apps en dit ondergebracht in de unit App & Apply. In de unit Docs & Apply kunnen documenten worden gemaakt, die in de App kunnen worden geladen of ‘embedden’ op de website. 

App & Apply, belangrijk om te weten, de klant kan zelf de app inrichten en opbouwen en gebruikmaken van het platform dat DIGI-Commerce biedt. Natuurlijk kan DIGI-Commerce u daarbij helpen en u kunt het complete traject aan ons uitbesteden voor een professionele uitstraling. De handeling om de app in de appstore en google+ te uploaden blijft in handen van DIGI-Commerce.

Referenties / klanten

We hebben vele klanten zowel bedrijven als particulieren. Particulieren gebruiken de app voor privé doeleinden bijvoorbeeld een familieverhaal of voor de presentatie van een CV. Bedrijven zetten hun zaak in de spotlight met de app om meer omzet te genereren, zoals een fitnessschool.

Via de app wordt sportkleding aangeboden, maar ook workouts, zodat de klanten kunnen zien welke spiergroepen worden getraind. De volgers op Instagram van Mfitsports hebben met de app een instrument om fun & fit op een leuke wijze met elkaar te combineren.

Waarom ben je succesvol 

We hebben een uniek programma ontwikkeld met App & Apply. De klant stelt via ons platform zelf de content voor de app samen. Daarnaast kan de app worden voorzien van vlogs, (nieuws) feeds en advertenties. Alles met het doel meer omzet te genereren. Voor App& Apply worden de nieuwste technologieën gebruikt. Apps waardoor we in staat zijn snel in te spelen op de veranderende internet wereld.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Voor nu een noviteit. Met partners ontwikkelen we een programma waarmee we de bevlogenheid van medewerkers binnen bedrijven kunnen testen. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer bevlogenheid wordt getest bij medewerkers in een bedrijf de test een momentopname is. In het ontwikkelde programma wordt een test uitgevoerd over een bepaalde tijd, bijvoorbeeld vier weken. En wat blijkt meer bevlogenheid van medewerkers zorgt voor 27% minder verzuim, 12% meer rentabiliteit, 18% meer productiviteit,12% klantengroei en… een mooi vooruitzicht voor de toekomst.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Vakantie, een verkeerde afslag op een rotonde bracht ons in een ander land dan gepland. Geen probleem het is vakantie en we gaan er iets moois van maken. Spontaan en altijd bereid te switchen zowel in het dagelijkse als zakelijke leven. Denken in oplossingen. En ik vind als je kunt delen dan kun je ook vermenigvuldigen.

 


Copyright MKB Deventer 2017