Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactTonny Daggenvoorde

Bouwkundig advies en tekenbureau A. Daggenvoorde - Tonny Daggenvoorde

Zweedsestraat 8A 24
7418 BG  Deventer

Telefoon: 0570-551336

Website: www.daggenvoorde.nl

Hobbies

Sporten: hardlopen, voetballen, werken, Architectuur, stedentrips, het houden en fokken van Europese cultuur vogels.


Bouwkundig advies en tekenbureau A. Daggenvoorde

Tonny Daggenvoorde

Het begeleiden van opdrachtgevers van idee tot oplevering: bouwkundig tekenwerken, adviezen, ontwerpen, bestekken en begrotingen, bouwbesluit berekeningen, sterkteberekeningen, bouwbegeleiding en toezicht.

Referenties / klanten

Aarnink kunststof ramenfabriek, Aarnink accountant Raalte, Maan-exploitatie, b.v. te Raalte, Hoveniersbedrijf De Colm, Esdec te Deventer, Jowi BV te Wijhe en heel veel particuliere en zakelijke opdrachtgevers, aannemers en installateurs.

Waarom ben je succesvol 

Wij zijn zo succesvol omdat wij heel erg enthousiast zijn in het adviseren van mogelijkheden en door de opdrachtgevers zelf die deze aanpak doorvertellen. Wij ontwerpen samen met de opdrachtgever!

Wat is je grootste zakelijke succes 

Dat is zo verschillend, soms kan een kleine zakelijke klus een heel groot succes zijn. Dus voor mij zit het niet altijd in het grote. Als de opdrachtgever na afloop van de klus laat weten dat het een succes was, dan ben ik in tevreden. En als er vervolgklussen uitkomen, dan weet je dat je echt wat hebt bereikt bij de opdrachtgever.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Nou voliërevogels, daar hou ik heel erg van. Ik ben 40 jaar lid geweest van een vogelvereniging, ben daar zelfs kampioen geweest met een goudvink die ik zelf gekweekt had. Daar ben ik nu zelfs nog trots op. Als ik wat meer tijd en ruimte zou hebben, zou ik deze hobby direct weer oppakken.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • Bestuurslid van Korenmolen De Leeuw in Lettele 
  • Werkgroeplid van KVO (samen werken aan een veiliger Deventer) 
  • Lid van Ondernemersverenigingen Lettele en Kloosterlanden, 12 jaar bestuurslid geweest van Ondernemersvereniging Lettele
  • Politieke partijen ondersteuning geven
  • Leider en trainer geweest voor jeugdvoetbalteams

Copyright MKB Deventer 2017