Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactFerdinand Borgeling

Bor-Engineering - Ferdinand Borgeling

Alphons Diepenbrocklaan 2
7425 HK  Deventer

Telefoon: 06-19037937

Website: www.bor-engineering.nl

Hobbies


Bor-Engineering

Ferdinand Borgeling

Hardware Engineering, voornamelijk in de machinebouw. Ben in het bezit van een eigen Eplan professional licentie (zowel Eplan 5 als P8) zodat ik ook klanten kan helpen die niet zelf over een licentie beschikken maar hun schemapakket wel in Eplan moeten aanleveren, of klanten die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben. Ik kan dit bij de klant of op mijn eigen kantoor uitvoeren. Bij Eplan heb ik een ruim gevulde artikeldatabase inclusief macro’s en databladen. Daarnaast heb ik ervaring met dataengineering (Eplan add-on EEC One), de Eplan add-on Optietechniek en het automatiseren van Eplan d.m.v. scripting.

Ik kan klanten ook helpen met het omzetten van oude Eplan 5 schema’s naar P8 of het opzetten van een goede standaard en het slim hergebruik van onderdelen van schema’s. Er kan zodoende behoorlijk worden bespaard op engineeringskosten.

Referenties / klanten

O.a. Moba eiersorteermachines in Barneveld, Matco palletwikkelmachines in Deventer, Cyklop verpakkingsmachines in Zwolle.

Waarom ben je succesvol 

Ik ben flexibel en schakel snel naar de behoefte van de klant. Ik heb 20  jaar ervaring als hardware engineer en daarvoor ruime ervaring als servicemonteur en daardoor een goede feeling met de praktijk. Gedegen kennis van Eplan, zodat ik in staat ben het maximale rendement uit het pakket te halen. Mijn werktijden zijn flexibel en pas ik ook aan naar de wensen van de klant.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Het mogen begeleiden van de omschakeling bij Moba van Eplan 5 naar Eplan P8.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Gevoel voor humor.


Copyright MKB Deventer 2017