Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactFloor Beekman  Boomkamp

Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten - Floor Beekman Boomkamp

Keulenstraat 8-L
7418 ET  Deventer

Telefoon: 0570 511120

Website: www.bzletselschade.nl

Hobbies

Reizen, paardensport, skin en wandelen.


Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten

Floor Beekman Boomkamp

Juridische dienstverlening (rechtsbijstand) aan slachtoffers die letsel hebben opgelopen door een ongeval of door een fout van een ander. Daarbij wordt het hele schaderegelingsproces uit handen genomen. Zo zorgen wij ervoor dat de aansprakelijkheid wordt erkend en dat de letselschade zowel juridisch, medisch als financieel in kaart wordt gebracht. Zodat de schade uiteindelijk met succes kan worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Waarom ben je succesvol 

Ik combineer hoogwaardige juridische dienstverlening met laagdrempelig en informeel contact. En dat spreekt mensen aan. Het houdt in dat ik enerzijds erg ‘scherp’ ben en mijn juridische kennis altijd up to date houd. Anderzijds probeer ik zo weinig mogelijk vakjargon te gebruiken en laat ik besprekingen bij voorkeur altijd bij cliënten thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving, plaatsvinden. Korte lijntjes en veel persoonlijk contact dus. Voorts leidt mijn gedrevenheid, helicopterview en gezonde dosis ‘lef’ tot maximaal haalbare resultaten. En dat is per slot van rekening datgene waarvoor mensen mij inschakelen.

Wat zijn je grootste zakelijke successen

Veelal zijn mijn successen een uitvloeisel van mijn motto: ‘Daar waar anderen ophouden, begint voor mij de uitdaging’. Zo heb ik een keer een zelfstandig ondernemer met blijvend letsel begeleid, bij wie de winstgevendheid van zijn bedrijf na het ongeval zelfs nog groter was dan ervoor. Dit is gerealiseerd door ‘echt’ mee te denken en creatieve oplossingen te zoeken voor de bedrijfsvoering. Eveneens maak ik geregeld mee dat cliënten van hun rechtsbijstandverzekeraar te horen krijgen dat ze ‘geen zaak’ hebben, terwijl ik hun schade vervolgens wel vergoed weet te krijgen. Die successen geven mij echt een enorme kick.

De door ons te maken kosten van rechtsbijstand moeten eveneens door de aansprakelijke partij worden vergoed. Dit is in de wet vastgelegd. Onze hulp kost het slachtoffer daarom niets.


Copyright MKB Deventer 2017