Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactGisela Fidder

B-powered - Gisela Fidder

Noordhoek 19
7431 JL  Diepenveen

Telefoon: 06-29289802

Website: www.b-powered.nl

Hobbies

Tennissen, skiŽn, hardlopen, lezen, saxofoon spelen


B-powered

Gisela Fidder

B-powered wil business poweren. Nog concreter: jouw business.
Als virtueel manager neem ik drukbezette ondernemers werk uit handen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het uitbouwen van hun bedrijf. Tijdrovende werkzaamheden die je liever niet doet of die je veel tijd kosten, besteed je uit aan B-powered. 

Je kunt bij mij terecht voor (Online) marketing/communicatie/redactie, eventorganisatie en salessupport. Ook zorg ik ervoor dat jouw producties en projecten soepel verlopen, stuur ik leveranciers en freelancers aan en bewaak ik deadlines en kwaliteit.

Referenties / klanten

Media Movers, Expertboek, 227Media, Praktijk voor handtherapie Kampen, Involon.

Waarom ben je succesvol 

Ik ben voor mijn klanten 5 dagen per week beschikbaar, maar het aantal uren per week en de momenten waarop ik actief ben, kunnen ze zelf bepalen. Ik sta dicht bij mijn klanten en ben hun operationele verlengstuk.

“Ik heb altijd de neiging gehad om alles zelf wel even te doen. Ik weet nu dat ik B-powered een jaar eerder al had moeten inhuren. Binnen no time heeft Gisela bewezen niet alleen hetzelfde te doen, maar zelfs veel beter.” (Lars Timmermans – Media Movers)

Wat is je grootste zakelijke succes 

Ik ben trots op de langdurige en hechte relatie die ik met mijn klanten opbouw. Mijn klanten laten werkzaamheden echt los omdat ze weten dat het goedkomt als ik het oppak.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Voordat ik met B-powered startte, was ik eigenaar van een middelgroot MKB-bedrijf. Dat heb ik altijd met plezier gedaan, maar toch haal ik meer energie uit de werkzaamheden die ik nu doe waarbij ik zelfstandig en ‘hands on’ werk.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

  • Secretaris Ondernemersvereniging Diepenveen
  • Commissiewerkzaamheden tennisvereniging De Schapekolk

Copyright MKB Deventer 2017