Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactRob Lubberts

AxiCare - Rob Lubberts

Deventerweg 61
7214 DA  Epse

Telefoon: 630029129

Website: www.axicare.nl

Hobbies

wandelen door Bergen en Steden samen met mijn vrouw, lezen en hardlopen


AxiCare

Rob Lubberts

AxiCare verzorgt trainingen op het gebied van Hulpverlening (zoals EHBO, BHV, Reanimatie, VCA). Daarvoor leveren wij ook de middelen (AED’s, verbandkoffers, brandblussers, etc). Wij zijn gevestigd in Epse en verzorgen trainingen voornamelijk op locatie van de opdrachtgever. Wij hebben kleine maar ook grote bedrijven als opdrachtgever. Van kinderdagverblijf tot uitvaartorganisatie tot BVO.

De trainingen zijn zeer actueel en aangepast aan de wensen van de klant. Ook wordt er gebruikt gemaakt van goede en up-to-date lesmiddelen. De training wordt verzorgd met humor, afwisselend en interactief. Wij leren datgene waar de klanten in de praktijk mee uit de voeten kunnen.

Waarom ben je succesvol 

Onze klant staat centraal, zowel bij de trainingen, de te leveren materialen als de nazorg.  AxiCare is succesvol vanwege de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en praktijkvoorbeelden. De evaluaties van de training spelen hierbij een belangrijke rol. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever (en de cursist) worden de trainingen altijd op maat verzorgd.

Door de groepsgrootte beperkt te houden is er continu aandacht voor de individuele cursist. Wij hebben de modernste (QCPR)reanimatiepoppen. Dit zorgt voor een objectieve terugkoppeling van de uitgevoerde reanimatie. Extra aanbod is onze nazorg, bij bijvoorbeeld een reanimatie-inzet. Zelf heeft Rob ook een aantal reanimaties uitgevoerd en weet dus wat dit betekent.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Zakelijk succes heeft wat ons betreft niet altijd met veel omzet te maken. Succes heeft ook te maken met opdrachtgevers die jaren opdrachtgever blijven vanwege de onderlinge relatie. Daar zijn wij trots op.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben afgestudeerd als Werktuigbouwkundig Ingenieur en heb ook veel ervaring binnen het bedrijfsleven. 

Mijn motto is: geniet van vandaag. Onderstaande spreuk sluit daar mooi bij aan:
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, that’s why it’s called the present.


Copyright MKB Deventer 2017