Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactMichael Meulenbroek

Aandrijf Techniek Deventer B.V. - Michael Meulenbroek

Kamperstraat 10
7418 CB  Deventer

Telefoon: 0570-620680

Website: www.atd.nl

Hobbies

Bootcampen, Mountainbiken, Autosport, Gadgets


Aandrijf Techniek Deventer B.V.

Michael Meulenbroek

ATD is een specialist in lager- en aandrijftechniek en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend totaalleverancier voor de industrie. Wij bieden een zeer breed en gespecialiseerd aandrijfgerelateerd pakket aan. Denk onder andere aan lagers, kettingwielen, tandriemen, transportwielen, pneumatiek etc. van alle gerenommeerde merken zoals SKF, INA, FAG, Gates en Metalwork.

Levering van deze artikelen vindt hoofdzakelijk plaats vanuit onze eigen voorraad. In onze groothandel zijn daarnaast alle gereedschappen van Gedore, Stahlwille, Promat en Hitachi te vinden. 
Kortom: bij ons is alles te krijgen wat er in een werkplaats of bij een technische dienst benodigd is.

Waarom ben je succesvol

Door een uitgebreide eigen voorraad en korte lijnen met onze key suppliers zijn wij in staat om direct in te spelen op de wensen van de klant en snel te leveren. Onze klanten kunnen profiteren van onze kennis en ervaring tegen scherpe condities. Wij kennen onze klanten en staan 24 uur per dag klaar om ze te bedienen.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Wij zijn als een van de eersten in onze branche begonnen met een aandrijftechnische webshop. Via deze webshop kunnen klanten ook 24/7 alles vinden en bestellen. Door hier continue in te investeren en steeds verder te ontwikkelen is ons verzorgingsgebied inmiddels enorm uitgebreid. Wij opereren nu niet alleen meer regionaal maar ook landelijk.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Naast de drukte van een eigen bedrijf ben ik graag aan het klussen in en om het huis.
Ik sla soms door met technische gadgets om thuis de boel te automatiseren!


Copyright MKB Deventer 2017