Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAnne Marie van Oldeniel-Boerhof

Anne Marie advies-training-mediation - Anne Marie van Oldeniel-Boerhof

Bathmenseweg 38 A
7434 PZ  Lettele

Telefoon: 06 835 23 889

Website: www.annemarieadvies.nl

Hobbies

wandelen, Ierland, lezen, zingen


Anne Marie advies-training-mediation

Anne Marie van Oldeniel-Boerhof

Met training en advies richt ik mij op de volgende aandachtgebieden: samenwerken & coöperatie - ondernemen & ondernemerschap - besturen & politiek/bestuurlijke thema’s. Als mediator richt ik me op zakelijke conflicten en familiekwesties (w.o. in familiebedrijven). 

Klanten

Training- en adviesbureaus, individuele ondernemers, verenigingen, gemeenten, stichtingen.

Waarom ben je succesvol

Van nature oprecht geïnteresseerd in anderen èn veelzijdigheid, dat is mijn kracht! Bij mijn werk passen de kernwoorden: vertrouwd, objectieve blik, heldere analyses, inzicht en enthousiasme. Systemisch kijken, denken en werken doe ik als vanzelf. De combinatie van management- en bestuurlijke ervaring werkt versterkend bij de uitvoering van opdrachten. 

Wat is je grootste zakelijke succes 

Als mijn grootste zakelijke successen ervaar ik de momenten waarop klanten mij vragen om voor hen een opdracht uit te voeren. Daaruit spreekt vertrouwen en dat geeft mij vleugels.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik houd enorm van grote vrachtwagens en trekkers en zou er het liefst in rondrijden.

(Maatschappelijke) nevenfuncties

Maatschappelijke nevenfuncties zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Hiermee kan ik iets van mijn ervaring als professional teruggeven aan de maatschappij èn omgekeerd! Ik ben actief als bestuurder in verschillende stichtingen en verenigingen, doe veel vrijwilligerswerk en ben mantelzorger. 


Copyright MKB Deventer 2017