Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAlfred Jansen

De Mediaan - Alfred Jansen

IJsseldijk 49a
8196 KB  Welsum

Telefoon: 06 48 40 69 82

Website: www.demediaan.nl

Hobbies

Architectuur en veefokkerij


De Mediaan

Alfred Jansen

Analyses en Management consultancy. Met een analyse maak ik op basis van feiten helder wat de ontwikkelingen in een markt zijn, wat bijvoorbeeld de exacte kostprijs is van een product of wat precies de oorzaak is waarom een bedrijf slecht loopt. Als managementconsultant adviseer ik management en directie over bedrijfskundige zaken, met name op financieel en strategisch gebied.

Waarom ben je succesvol 

Ik beheers iedere stap van het verbeterproces. Eerst de analyse, dan bepalen wat de verbeterpunten zijn en dit vervolgens in een plan van aanpak verwoorden en implementeren. Analytisch denken en probleemoplossend bezig zijn, daar ga ik voor.

Mijn grootste zakelijke succes

Als managementconsultant heb ik leiding gegeven aan een reorganisatie bij een verzekeraar waar 300 medewerkers bij betrokken waren. Heel spannend, maar ook bevredigend als je door jezelf te blijven de mensen kan overtuigen van de noodzakelijke veranderingen.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik hou van architectuur en het omvormen van bijzondere gebouwen in bijzonder nuttige gebouwen. Mijn andere hobby is veefokkerij. Dan heb ik het over het combineren van bloedlijnen, bijhouden van de nieuwste fokkerijtechnieken, dieren bekijken bij andere fokkers, en die informatie verwerken in een fokkerijstrategie. Die kan ik dan in de praktijk brengen bij mijn eigen Limousinkoeien.

Het zou mooi zijn om een toezichthoudende functie te kunnen vervullen, bijvoorbeeld bij een vastgoedorganisatie.

Maatschappelijke funties

  • Voorzitter CDA Olst-Wijhe
  • Voorzitter Agrarische Belangenclub Welsum
  • Columnist Boerenbusiness.nl

 


Copyright MKB Deventer 2017