Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAldert van Buuren

Het Gilde - Aldert van Buuren

Diepenveenseweg 147
7413 AP  Deventer

Telefoon: 06-22904186

Website: www.deventergilde.nl

Hobbies

Golfen, strandwandelingen, mountainbiken, tennis, kite- en windsurfen.


Het Gilde

Aldert van Buuren

Het Gilde gelooft in de kracht van de driehoek ‘marketing, communicatie & sales’. Drie disciplines die ons inziens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken mits ze vanuit dezelfde gedachte worden ingevuld en aangestuurd. Organisaties die denken en werken vanuit deze driehoekgedachte zijn beter in staat een consistent en succesvol merk in de markt te zetten en bovenal te consolideren! Daar geloven wij heilig in en dragen daar graag een steentje aan bij. De werkwijze van Het Gilde maakt organisaties sterker. Iedere partner binnen Het Gilde is gedreven en betrokken vanuit ondernemerschap en draagt vanuit zijn of haar expertise bij aan resultaatgerichte, consistente en creatieve oplossingen voor onze klanten.

Wat maakt jou succesvol 

De afgelopen 15 jaar heb ik, als zelfstandig ondernemer, langdurige zakenrelaties met wederzijds succes en respect opgebouwd. Ik streef naar continuïteit in het zaken doen, nu samen met het Gilde vanuit ons kantoor aan de Diepenveenseweg 17 te Deventer. Referenties van veelal grotere organisaties verschaft het Gilde op aanvraag, we doen niet aan “name dropping” of logo’s op onze websites.

Mijn talenten tezamen vormen het profiel van iemand die zeker is van zichzelf, overzicht heeft en geeft in complexe situaties (strategisch), niet snel tevreden is met het resultaat (maximalisering), continu nieuwe impulsen kan geven (ideeënvorming) en tevens gericht is op ‘dat er iets gebeurt’ (actiegerichtheid).  Zet je mij ‘aan’, dan activeer je al mijn talenten voor jouw bedrijf en weet ik zeker dat er iets gaat gebeuren!

Vertel eens iets onverwachts over jezelf 

Ik heb een doctor-titel in fysische chemie, computermodelling en ik heb een boek geschreven over Blended Coaching. In mijn studententijd heb ik lingerie verkocht in de winkel van een vriend van me in Groningen.


Copyright MKB Deventer 2017