Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactAgnes Folkersma

Tekst die Spreekt - Agnes Folkersma

Roeterdsweg 14
7431 BW  Diepenveen

Telefoon: 06-1499 2868

Website: www.tekstdiespreekt.nl

Hobbies

Hardlopen, lezen, zingen, zeilen


Tekst die Spreekt

Agnes Folkersma

Als online copywriter ondersteun ik ondernemers bij het schrijven van webteksten, blog- en webartikelen, nieuwsbrieven, social media content, e-boeken etc. Daarnaast verzorg ik voor bedrijven de webredactie en denk ik graag mee over hoe je website het resultaat oplevert waar je op uit bent.

Waarom ben je succesvol / wat doe je anders dan anderen 

Om je bedrijf online goed neer te zetten, kun je met tekst het verschil maken. Wil je dat bezoekers op je site gaan lezen, doorlezen en contact met je opnemen, dan draait het om de juiste tekst, op de juiste plek, aantrekkelijk vormgegeven en makkelijk leesbaar. 

Iedereen kent wel de uitspraak: nog belangrijker dan de dingen goed doen, is de goede dingen doen. Wil je online business genereren, dan geldt dat ook: het is niet het belangrijkste dat je goede teksten schrijft, maar dat je over de goede dingen schrijft! 

Bedrijven vertellen op hun website veel over zichzelf. Heel logisch, maar lezers willen zo graag het gevoel hebben dat het over hen gaat! Een bezoeker wordt sneller een koper wanneer hij het gevoel heeft: ‘dit bedrijf snapt waar ik mee zit, waar ik tegenaan loop en waar ik zo graag een oplossing voor wil’.  

Mijn grootste zakelijke succes

Ik word blij wanneer ik ondernemers verras met de manier waarop mijn teksten de kern raken van wat ze doen, wie ze zijn en hoe ze zich onderscheiden in de markt. Dat maakt bedrijven online herkenbaar en aantrekkelijk voor de klanten die bij ze passen.

Vertel eens iets over jezelf

Steeds meer bedrijven ondernemen bewust anders. Niet alleen vanuit ideologisch oogpunt, maar ook omdat markten veranderen en omdat duurzaam investeren financieel, sociaal én ecologisch wat oplevert. Zowel voor ondernemers als voor hun klanten. Maar hoe breng je dat over? Ik vind het ontzettend leuk om daaraan bij te dragen!


Copyright MKB Deventer 2017