Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactWilco Leukenhaus

Monuta Spaans - Wilco Leukenhaus

Mr. H.F. de Boerlaan 63A
7417 DD  Deventer

Telefoon: 0570 620 490

Website: www.monuta.nl/

Hobbies

Lange afstandwandelingen.


Monuta Spaans

Wilco Leukenhaus

Het verzorgen van uitvaarten en het geven van voorlichting rondom het levenseinde.

Referenties / klanten

Zie gastenboek via onze site. Dit is zo’n reactie:

Beste Wilco, vanaf het eerste contact gaf jij ons zoveel vertrouwen en bleek jij de juiste persoon te zijn om de uitvaart te mogen verzorgen van mijn zorgzame man, onze lieve vader, schoonvader en opa. Jouw enthousiasme en persoonlijke belangstelling is van grote waarde geweest tijdens deze dagen. Jij hebt de dag van de uitvaart voor ons allen tot een onvergetelijke dag gemaakt. Wilco,bedankt voor alles en houdt dit enthousiasme voor het vak als uitvaartleider vast. Je bent een voorbeeld voor velen.

Waarom ben je succesvol 

Niet alleen aangeven dat je er 24 uur / 7 dagen in de week voor de nabestaanden bent maar hier ook naar handelen. Er altijd zijn in de meest moeilijke periode van hun leven. Het samen vormgeven aan het afscheid van iemand van wie zij houden. Naast de familie staan. Hen in hun kracht zetten waardoor zij actief betrokken worden bij de vormgeving.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Wanneer een familie aangeeft dat zij terug kunnen kijken met een goed gevoel op een afscheid en dat in dit afscheid diegene waarvan zij hielden herkenbaar was in alle facetten. Dan ben ik een zeer tevreden mens. Wanneer iemand van wie je houdt, overlijdt dan verlammen mensen vaak. Ik ervaar het als een voorrecht om nabestaanden toch weer in hun kracht te zetten zodat zij zelf een actieve rol krijgen in het afscheid.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Wanneer de maand december weer in aantocht is vind ik het heerlijk om Sinterklaas te vervangen als hij niet kan of erg druk is.


Copyright MKB Deventer 2017