Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactKitty Merza

Weerbaar Personeel - Kitty Merza


  Deventer

Telefoon: 0610286226

Website: www.weerbaarpersoneel.nl

Hobbies

eten en uitgaan met familie en vrienden, sporten, dansen, lezen


Weerbaar Personeel

Kitty Merza

Weerbaar Personeel

Kitty Merza

Mijn aanbod in-company

* Training algehele fysieke- en mentale weerbaarheid

* Omgaan met agressief gedrag

* Verbindende conflicthantering en communicatie

* Interactieve workshops en lezingen

* Train de Trainers

Referenties

Icare Thuiszorg, Soc. Werkvoorziening Zwolle, Klein Dierliefhebbers Nederland, Deventer Schoonfamilie, Woonzorgcentrum Harmelen, Kadera aanpak huiselijk geweld, diverse vrijwilligers organisaties, Opella Thuiszorg, Woonzorgcentrum Tangenborgh Emmen, Kraamzorg Friesland, Bibliotheken Idea Cultuur, Kinderopvang Bloemetje, kinderdagopvang Capelle aan de IJssel, ROC Velp, Boomkwekerijen Opheusden, Woonzorgcentrum Uiterton, de Woonmensen Apeldoorn etc.

Waarom ben je succesvol

Succes betekent voor mij autonoom kunnen zijn en dat lukt me aardig. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt dus ik doe wat ik echt wil. Sinds 1992 ben ik trainer in fysieke- en mentale weerbaarheid. Ook ben ik Register Docent Gevaarsbeheersing, docent Rots & Water, heb ik me verdiept in Mediation, crisis communicatie, conflicthantering en verbindende (geweldloze) communicatie (M. Rosenberg). Weerbaar Personeel is door mij opgericht om medewerkers in allerlei sectoren weerbaar(der) te maken. Door de samenwerking met 2 psychiatrisch verpleegkundigen en een neuropsychologe kunnen we ook tegemoet komen aan de vraag naar trainingen met een complexe zorgvraag. Cursisten ervaren mij als; energiek, enthousiast, to the point, helder en vakkundig. Het onderwerp Agressie is al beladen genoeg, dus zit er veel humor in de trainingen. Ik geloof in de kracht van mensen en haal die naar boven in de training.

Wat is je grootste zakelijke succes

Ruim 10.000 mensen heb ik inmiddels mogen trainen en heb gezien hoe zij het ervaren om zelf (weer) de regie te hebben. Velen hebben aangegeven zich een stuk veiliger te voelen, beter in hun vel te zitten en ze hebben meer zelfvertrouwen.

Vertel eens iets over jezelf

Ik sport gemiddeld 5 uur per week, dat vergroot mijn eigen weerbaarheid😊 Daarnaast hou ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden. Ben ooit 2e geweest bij de NK karate Kyokushinkai kata kampioenschappen en in 1980 deelnemer aan de WK te Barcelona.

Maatschappelijke nevenfuncties

* Examinator, stagebegeleider en werkvelddeskundige bij diverse opleidingsinstituten

* Bij vrijwilligerswerk Deventer ben ik coach en trainer

* EKDV (Eigen Kracht Deventer Vrouwen) en Werk Café Live geef ik diverse workshops


Copyright MKB Deventer 2017