Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactWalter Bonekamp

Hof van Colmschate - Walter Bonekamp

Holterweg 104
7429 AH   Deventer

Telefoon: 0570-651300

Website: www.hofvancolmschate.nl

Hobbies

sporten, lezen, films en reizen


Hof van Colmschate

Walter Bonekamp

’t Hof van Colmschate is een tapperij, eethuis en zalencentrum, prominent gevestigd aan de Holterweg in Colmschate en bestaat reeds 40 jaar. Herman en Miny Bonekamp (mijn ouders) kochten het bedrijf in 1974 van de familie Cellarius. Via tal van verbouwingen groeide het bedrijf uit tot een veelzijdig en veelomvattend bedrijf. Een knallend feest in ons café, een zakelijke vergadering met lunch, een intieme condoleance, een daghap aan onze bar, theater in onze zaal of een proeverij in de noaberwinkel; het is allemaal mogelijk.

Waarom ben je succesvol 

Wij zijn een echte ‘huiskamer’ Ik wil dat mijn gasten zich thuisvoelen. Het authentieke bruine cafe is de entree tot de rest van het bedrijf. Met echte mensen en echte gesprekken. 

Wat is je grootste zakelijke succes

Wat dit werk zo interessant maakt is de grote verscheidenheid aan gasten die dagelijks bij ons over de vloer komt. Het binden van deze gasten, ze met elkaar in gesprek brengen, discussies laten ontstaan, ideeën uitwisselen, kortom: boeien!

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Het leven in de horeca brengt veel drukte met zich mee. Ik vind het heerlijk om een lange wandeling in het bos te maken of in een museum rond te struinen. Heerlijk mijn hoofd leegmaken.

Maatschappelijke nevenfuncties

Een tijd lang heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Gewoon als ‘maatje’ deed ik bijvoorbeeld samen met iemand die er om vroeg boodschappen.


Iets soortgelijks toepassen in mijn bedrijf is nog een wens. 


Copyright MKB Deventer 2017