Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactTom Klein Beernink

Klein Beernink B.V. - Tom Klein Beernink

Bergweidedijk 2
7418 AD   Deventer

Telefoon: 0570 850 850

Website: www.kleinbeernink.nl/

Hobbies

Muziek maken en luisteren, Lezen


Klein Beernink B.V.

Tom Klein Beernink

Organisaties en ondernemers ondersteunen in hun ambitie. De reden waarom een organisatie bestaat, waar je als mens warm voor loopt, dat is Love to Work. Klein Beernink wakkert dit vuurtje graag aan en zet haar dienstverlening in om mensen dagelijks bezig te laten zijn met de zaken die er echt toe doen, voor hun klanten, collega’s en organisatie. KB is de partner die zich zo ver in haar opdrachtgevers verdiept, dat wij samen het maximale uit de ambitie van onze opdrachtgevers kan halen, vandaag, morgen en in de verre toekomst. Dit doen wij op het gebied van IT met kennis en strategisch inzicht, en het inkopen van artikelen die in de meeste werkomgevingen gebruikt worden gemakkelijk te maken.

Wij bevrijden je van routineuze handelingen die je liever toch niet doet, dit geeft je de tijd, energie en inspiratie om je organisatie te innoveren en laten excelleren. Zo ben jij in staat om bij te dragen aan een groter geheel en te werken aan een mooiere wereld en betere toekomst.

Waarom ben je succesvol?

Ons succes hebben wij te danken aan onze wortels. Sinds 1882 heeft Klein Beernink zich altijd weten aan te passen aan de tijd, zo hebben wij vele ontwikkelingen doorgemaakt en zijn altijd gefixeerd geweest op de lange termijn. Als echt familiebedrijf werken wij altijd aan duurzame relaties. De kernwaarde waarin goede mensen en hun talent groot goed is, is nooit veranderd. Wij zien de uitdaging erin om deze uit te dagen en te laten groeien.

Wat is je grootste zakelijke succes?

Door de vele jaren heen heeft Klein Beernink mooie successen weten te behalen, maar ons grootste zakelijke succes moet nog komen! Wij houden ervan onszelf meer dan eens te overtreffen.

Klanten

Wij bedienen een breed scala aan bedrijven, enkelen ervan zijn Stichting Perspectief Zutphen, Wolters, Vluchtelingenwerk Oost-Nederland, Twentse weg en waterbouw, Auping, Raster, Krehalon,


Copyright MKB Deventer 2017