Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactArthur Rijker

Studio Perfect - Arthur Rijker

Ceintuurbaan 8a
7415 AL  Deventer

Telefoon: 0570 633637

Website: www.studioperfect.nl/

Hobbies

Racefietsen, Golfen, SkiŽn, Uiteten


Studio Perfect

Arthur Rijker

Een bezoek aan Studio Perfect moet meer energie opleveren dan het kost om bij ons te komen. Vandaar onze visie ‘Energizing People’.

Ons doel is om onze gasten een betere kwaliteit van leven te geven, zodat ze vitaler ouder kunnen worden. Om dit te bereiken bieden wij programma’s en faciliteiten op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Studio Perfect biedt haar gasten het volledige pakket: er kan individueel gesport worden, maar ook in groepsverband. De zonnebank en sauna bieden een relaxmogelijkheid na het sporten en een drankje in de bar voor of na het sporten stimuleert de sociale contacten. De All-Inclusive formule biedt onbeperkte toegang tot al deze faciliteiten, dus geen extra kosten.De aanwezigheid van professionele, gediplomeerde begeleiding maakt de sportervaring veilig en doeltreffend.

Studio Perfect is al sinds 1992 innovatief, vooruitstrevend, trendsettend en toonaangevend in de regio. De begeleiding, de luxe accommodatie, het ruime aanbod yoga-, en groepslessen, fitnessapparatuur, de vele faciliteiten, de All-Inclusive formule en het hoge kwaliteitsniveau welke gewaarborgd wordt door het keurmerk LERF, bieden een ultieme sportervaring.

Referenties / klanten

Ervaar ons!

Waarom ben je succesvol 

‘Jouw lichaam is je grootste bezit’. Wanneer je beseft dat je dankzij een vitale levensstijl een hogere kwaliteit van leven kunt creëren begrijp je ook waarom je ‘lief’ moet zijn voor jouw lichaam. Vandaar dat wij onze gasten begeleiden en helpen. Onze groepslessen zijn absoluut top en een beleving, daarnaast vinden wij een prettige, veilige sociale omgeving erg belangrijk. Ook is stress zeer veel voorkomend tegenwoordig. Dankzij onze yoga Studio bieden wij, op een zeer toegankelijke manier, verschillende yogavormen die zorgen dat stress beter gereguleerd kan worden.

Wat is je grootste zakelijke succes wat je hebt bereikt

Ik doe waarin ik geloof en blij van word. Mensen daadwerkelijk een vitaler leven laten krijgen is het grootste succes dat wij kunnen hebben.

Vertel eens iets over jezelf

Ik zou nooit een budgetcentrum kunnen leiden waarin alleen naar het rendement wordt gekeken en niet naar wat het beste is voor de mens, zou daar echt heel ongelukkig van worden.


Copyright MKB Deventer 2017