Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactRoy Wichink Kruit

Mindtime Backup B.V. - Roy Wichink Kruit

Schonenvaardersstraat 14N
7418 CC  Deventer

Telefoon: 0570-562343

Website: www.mindtimebackup.nl

Hobbies

Voetbal, Go Ahead Eagles, motor rijden, Kickbag


Mindtime Backup B.V.

Roy Wichink Kruit

Met Mindtime Backup bieden wij ondernemers een verzekering voor hun data. Of het nu gaat om de e-mail en administratie van een zzp'er of de Exchange server, CRM systeem en alle werkbestanden van een firma met 50 vaste medewerkers. Met Mindtime Backup wordt al uw data dagelijks automatisch gebackupt. Lokaal in uw firma of via het internet naar onze Nederlandse datacentra. Uw data is altijd met uw sleutel opgeslagen waardoor u de enige bent met toegang hiertoe.

In het geval van een noodsituatie, een overschreven bestand of verwijderde map kunt u herstellen uit uw lokale backup of de gegevens downloaden bij ons.

Referenties / klanten

Wij werken voornamelijk met resellers van onze producten. Onze klanten zijn voornamelijk MKB-ers in de breedste zin van het woord. Dit gaat van tandartsen tot autogarages en van notariskantoren tot scholen.

Waarom ben je succesvol 

Wij weten hoe belangrijk het beschermen van informatie is. Hiervoor hanteren wij een managementsysteem opgesteld conform de ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging en de NEN 7510 norm.

We richten ons op 1 specifieke behoefte van een heel grote doelgroep. Zo weten mensen waarvoor ze zich tot ons kunnen richten en kunnen wij direct helpen. Geen lange keuzemenu's of call centra, maar direct geholpen worden.

Mijn grootste zakelijke succes

Eigenlijk is elke klant die zijn online backup daadwerkelijk nodig heeft en zijn verloren data kan herstellen een succes. Zij ervaren namelijk dan pas het belang van een goede backup.  Het belang van de ondernemer zit namelijk niet in de backup, maar in het restoren. Hoe snel kan hij weer beschikken over zijn data? Is alle data terug te halen? Ook de juiste versie? Niet die van gisteren, maar van vorige week donderdag? Je wilt natuurlijk dat je collega's zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen met de juiste data.

Vertel eens iets over jezelf

Voordat ik aan de slag ben gegaan bij Mindtime Backup 9,5 jaar geleden, repareerde ik fietsen en bromfietsen bij mijn vader in Wesepe. Een heel andere tak van sport! Indien ik tijd vrij heb mag ik dit nog steeds graag doen.

Maatschappelijke nevenfuncties

Naast leider en barmedewerker bij de voetbal, ben ik medeorganisator van Tone's SummerJam. Een jaarlijks terugkerend eendaags festival met bands en DJ's in Heeten. We zijn als vriendengroep in 2009 begonnen met het geven van een feestje en inmiddels komen er een paar duizend mensen naar ons festival.

 


Copyright MKB Deventer 2017