Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactPeter van Woerden

Peter van Woerden architect - Peter van Woerden

Molenweg 40
7431 BK  Diepenveen

Telefoon: 0570-593141

Website: www.petervanwoerden.nl/

Hobbies

Sporten (mountainbiken, hardlopen, schaatsen, skiŽn), koken & muziek


Peter van Woerden architect

Peter van Woerden


Ik ben architect en help mensen bij het realiseren van hun ideale woonwens. Door mijn opdrachtgevers van begin tot eind te begeleiden, creëren we samen een mooi en passend eindresultaat. Ik ben ooit als architect in loondienst begonnen bij een bureau in Rotterdam en vervolgens heb ik als architect gewerkt bij de gemeente Den Haag. Ik deed daar grote projecten. Na 10 jaar ben ik in 2007 voor mezelf begonnen in Diepenveen, waar ik met veel plezier werk en woon.

Referenties / klanten

Ik werk veel voor particulieren. Het werk varieert, ik ben gespecialiseerd in herbestemming en restauratie van gebouwen. Daar word ik veel voor gevraagd. Een andere specialisatie is de (ver)bouw en uitbreiding van boerderijen, buitenhuizen en bungalows. Maar ook als je een nieuw huis wilt laten ontwerpen ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ga graag de uitdaging aan met gebouwen die een verandering van functie moeten ondergaan. De kunst is dan om van een probleem een kans te creëren, dat geeft veel voldoening. Niet alleen voor mezelf maar vooral voor mijn opdrachtgevers. De laatste tijd weten ook steeds meer projectontwikkelaars en aannemers mij via mond-tot-mondreclame te vinden.

Waarom ben je succesvol 

Ik doe graag wat meer dan wat de klant van mij verwacht. Een voorbeeld hiervan is dat ik opdrachtgevers help bij het aanvragen van subsidies bij aanpak van monumenten. Ik besteed ook veel aandacht aan begeleiding tijdens de bouw en nazorg. Dit kan een flinke besparing opleveren op meerwerk tijdens de bouw van het project.

Wat is je grootste zakelijke succes

In loondienstverband mocht ik aan grote projecten werken. Het leuke is dat dit nu weer terugkomt in mijn werk. Zo kreeg ik de vraag tekeningen te maken voor de historische panden van het nieuwe Deventer Stadhuis. Het was mooi op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het stadhuis van Deventer.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben mij nu aan het oriënteren op het werken in teamverband. Bijvoorbeeld met een energie-adviseur en een technisch bouwkundige. Zo kunnen we elkaar multidisciplinair versterken. Mijn beeld daarbij is samen een atelier op te zetten. Een keer hier van gedachten over wisselen? Wees welkom!

Maatschappelijke nevenfuncties

  • oud-voorzitter Ondernemersvereniging Diepenveen
  • lid bouwhistorische werkgroep Deventer
  • lid adviesraad monumenten Deventer

Copyright MKB Deventer 2017