Home Deelnemers ZZP kaart Deventer ContactTamara Ranty

PersonalSense - Tamara Ranty

Tichlerstraat 2
7413 CS  Deventer

Telefoon: 06-11220335

Website: www.personalsense.nl

Hobbies

Stukken van het Pieterpad wandelen, gek op goede films, uiteten en creatief bezig zijn en het belangrijkste qualitytime met mijn gezin.


PersonalSense

Tamara Ranty

Ik geef sales- en communicatietrainingen, sparringsessies, kookpansessies. Mijn markt is B2B en de ondernemers bij het ondernemershuis. Sinds januari 2016 werkt PersonalSense samen met Het Gilde BV. De kracht van de driehoek waarvan Sales aanvullend is voor Marketing en Communicatie. Hierbij kun je denken aan acquisitie, training & coaching, klantcoach, SalesAPK en Sales for Nonsales.

Referenties / klanten

B2B. Gevestigde ondernemers of starters van het Ondernemershuis. 

Waarom ben je succesvol 

Mijn succes is te meten aan de hand van alle trajecten die ik tot nu toe heb gedaan. Wat ik veel terugkrijg is dat ik werk vanuit mijn hart. Ik vind overtuiging en identiteit belangrijk, daarmee geef ik ook aan dat ik het belangrijk vind om altijd het resultaat te halen samen met de mensen in het traject.

Wat is je grootste zakelijke succes 

Mijn grootste zakelijke succes is dat ik PersonalSense heb neergezet. Het is mijn missie om bedrijven/mensen te inspireren wat Sales en Acquisitie is. En niet de standaard trainingen, maar juist dat mensen vanuit overtuiging en identiteit de theorie omzetten naar actie om tot resultaten te komen.

PersonalSense wil groeien en werkt daarom sinds januari 2016 samen met Het Gilde BV om de Salestak neer te zetten. Mijn werk als Salesexpert voor het Ondernemershuis blijf ik ook continueren omdat ik er enorm veel energie van krijg om starters en ondernemers in zwaar weer te helpen met salesvraagstukken en het ontwikkelen van vaardigheden om mooie resultaten neer te zetten in hun onderneming.

Vertel eens iets onverwachts over jezelf

Ik ben trotse moeder van Luca, Nederlands kampioen skateboarden Rookies.

Maatschappelijke nevenfuncties

Ik ben coach geweest bij New Dutch Connections, betrokken bij het project Coach2B.


Copyright MKB Deventer 2017